Računalništvo, telefonija
25.04.2016 09:41

Deli z drugimi:

Share

Znana WEBSI žirija

75 strokovnjakov – članov WEBSI žirij bo odločalo o Spletnih prvakih 2016
Znana WEBSI žirija
Znana WEBSI žirija

Kakšna je digitalna bera na slovenskih tleh? Na vprašanje že petič odgovarja WEBSI, ki izpostavlja, nagrajuje in arhivira digitalne presežke Slovenije. S pomočjo kar 75-članske strokovne in poslovne žirije namreč izbira Spletne prvake v 12 kategorijah, vzporedno pa nagradi še 5 najboljših. Prijave za inovativne, kreativne in (pre)drzne so odprte vse do 20. maja, do sedaj pa je prijavljenih že okoli 90 projektov!


Posebnost tekmovanja WEBSI Spletni prvaki je gotovo v načinu ocenjevanja, ki za dosego relevantnih in korektnih ocen v proces žiriranja vključuje slovenske strokovnjake za digitalno komuniciranje, marketing in odnose z javnostmi. Prijavljena dela bo tako ocenjevala 35-članska poslovna žirija, ki jo sestavljajo ugledni poslovneži s področja marketinga in odnosov z javnostmi ter 40-članska strokovna žirija, v katero so vključeni strokovnjaki za digitalno poslovanje, predstavniki večjih slovenskih agencij in drugi. Žiriji bo tudi letos predsedoval Aljoša Domijan (partner v enaA.com), kot eden izmed pionirjev slovenske digitalne trgovine ter digitalnega poslovanja. Seznam vseh žirantov je dostopen na spletni strani WEBSI (http://websi.si/zirija-2016/).

Poleg okrepljene žirije pa WEBSI 2016 prinaša tudi druge novosti – z drugačnim konceptom se ponaša zaključni WEBSI dan, ki bo slovensko komunikacijsko stroko združil na poseben način, hkrati ponudil zanimivo izobraževalno vsebino, zvečer pa kot običajno nagradil Spletne prvake s kar 19 prestižnimi WEBSI nagradami. Svežino WEBSI-ju prinaša tudi osredotočenost na mlade digitalce: prvič, tekmovalnemu programu je dodana WEBSI start-up kategorija. Ta spodbuja mlada podjetja, da prijavijo svojo digitalno inovacijo ali predstavitev le-te, v sodelovanju z Acceleration Business City in Iniciativo Start:up Slovenija pa je start-upovcem omogočena tudi posebna cena prijave.

Drugič, sodelovanje z ABC Acceleratorjem prinaša še dodaten WEBSI ABC izziv za mlade, in sicer morajo študenti ob pregledu komunikacijskih aktivnosti ABC Acceleratorja pripraviti predloge izboljšav komuniciranja s svetom, zmagovalni predlog pa bo nagrajen s finančno nagrado v vrednosti 450,00 EUR ter možnostjo pripravništva v ABC-ju. Prijave za mlade, ki so digitalno dovolj (pre)drzni, organizatorji sprejemajo preko e-naslovov startup@websi.si ter mladi@websi.si, podrobnosti obeh izzivov pa so objavljene na spletni strani www.websi.si.

“Ker izpostavljamo digitalno ne samo najboljše, temveč tudi najhitrejše, smo k spremembam zavezani tudi mi, organizatorji. Zato WEBSI 2016 s številnimi novostmi in okrepitvami, a vendar v osnovi ohranjamo naše bistvo in naš cilj: v središče postavljati slovenske digitalne akterje in spodbujati njihov napredek,” pravi Matija Škof, direktor projekta.

Prijave v tekmovalni del WEBSI Spletni prvaki so odprte vse do 20. maja 2016 preko spletne prijavnice na www.websi.si, do sedaj pa je prijavljenih že okoli 90 projektov!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več