Računalništvo, telefonija
09.07.2013 10:12

Deli z drugimi:

Share

Zotac napoveduje H87-ITX WiFi

Novi ZOTAC H87-ITX WiFi ponuja s funkcijami bogato kompaktno platformo za 4. generacijo Intel Core procesorjev.
Zotac napoveduje H87-ITX WiFi
Zotac napoveduje H87-ITX WiFi

ZOTAC International, svetovni inovator in proizvajalec grafičnih kartic, matičnih plošč, mini računalnikov in dodatkov, je najavil novo platformo mini-ITX za 4. generacijo Intel Core procesorjev za uporabnike računalnikov v majhnem ohišju, ki zahtevajo kompakten računalnik, vendar ne na račun zmogljivosti ali funkcionalnosti.

Novi ZOTAC H87-ITX WiFi omogoča kompaktno računalniško izkušnjo, ki je primerljiva in lahko celo presega tradicionalne PC sisteme.

“ZOTAC je vedno na čelu razvoja platforme mini-ITX. Naš najnovejši ZOTAC H87-ITX WiFi uporabnikom zagotavlja odlično izhodišče za kompakten visoko zmogljiv sistem, ki lahko sprejme najnovejšo 4. generacijo Intel Core procesorjev”, pravi Carsten Berger, višji direktor pri ZOTAC International.

Številne notranje in zunanje možnosti razširitve omogočajo namestitev visoko zmogljivih grafičnih kartic, naprav za shranjevanje podatkov in perifernih naprav s polno velikostjo PCI Express x16, mSATA reže, SATA 6,0 Gb/s in USB 3.0 priključkom.

H87-ITX WiFi je pripravljen za vse potrebe povezovanja z dvojnim Gigabit Ethernet, 802.11n (300Mbps), WiFi in Bluetooth 4.0 tehnologijo za žično in brezžično povezavo visoke hitrosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več