Računalništvo, telefonija
25.04.2015 13:24

Deli z drugimi:

Share

Zotac opremil novo serijo mini računalnikov z Intel Broadwell procesorji

ZOTAC je napovedal integriranje novih procesorjev Intel Broadwell v novo serijo mini računalnikov ZBOX nano MI522 in ZBOX nano MI542.
Mini računalnik Zotac ZBOX nano MI522 z novo Broadwell arkitekturo
Mini računalnik Zotac ZBOX nano MI522 z novo Broadwell arkitekturo

Zotac z novo M-serijo prinaša v enako majhnem paketu še večjo učinkovitost. Z integriranimi novimi Intel Broadwell procesorji najnovejša modela ZBOX nano MI522 in ZBOX nano MI542 vodita pot do manjših, energijsko učinkovitejših mini-računalnikov.

Prvi od dveh novih modelov ZBOX nano MI522 z novo Broadwell arhitekturo, z zmanjševanjem izdelave tranzistorjev na 14nm tehnologijo, omogoča več tranzistorjev na enem čipu, ki pospešijo preračunavanje podatkov in grafično zmogljivost v primerjavi z njegovimi predhodniki. Opremljen z Intel Core i3 procesorjem, nano meri le 12,7 x 12,7 x 4,5 cm.

ZBOX nano MI542 prinaša več moči, saj je opremljen z Intel Core i5 procesorjem prav tako Broadwell arhitekture, ki deluje pri še hitrejšem taktu vse do 2.7GHz. Zmogljiv nano model je na voljo v enako majhnem ohišju, z vsemi funkcijami večjih, namiznih računalnikov in je opremljen s široko paleto možnosti povezovanja in dvo-kanalnim pomnilnikom.

Kot večina ostalih ZOTAC mini računalnikov, sta tudi nova modela serije M na voljo z različicami plus, ki ponujajo 4 GB DDR3 pomnilnika in 500GB diska za shranjevanje. Opremljena s petimi USB priključki, dvojnim gigabit LAN in 802.11ac Wi-Fi povezljivostjo v miniaturnem ohišju, lahko serija ZBOX MI522 in MI542 deluje kot osebni računalnik, pisarniški računalnik, domači kino in še veliko več.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več