23.03.2012 19:22

ZOTAC oznanil GeForce GTX 560 SE

Zotac_GTX_560_SE

ZOTAC® International, svetovni inovator na področju grafičnih kartic, osnovnih plošč in mini PC-jev, je oznanil GeForce® GTX 560 SE. Novi ZOTAC GeForce GTX 560 SE omogoča igralcem, da okusijo osupljivo igranje pri 1080p po ugodni ceni.

“Zasloni z ločljivostjo 1080p in naslovi z omogočenim Microsoft® DirectX® 11 so na voljo po dostopnih cenah ter so med igralci postali precej priljubljeni. Naš novi ZOTAC® GeForce® GTX 560 SE ima odlično vrednost za igralce, ki bi radi spoznali igranje na 1080p z DirectX® 11,” je povedal Carstan Berger, direktor marketinga pri ZOTAC International.

Opremljena z 288 združenimi osenčevalniki in 1GB video pomnilnika, ZOTAC® GeForce® GTX 560 SE, raztrga najnovejše Microsoft® DirectX® 11 naslove z bliskovito hitrostjo sličic ter poskrbi za sanjsko igralno izkušnjo, ki je osupljiva paša za oči po ugodni ceni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN