Računalništvo, telefonija
02.10.2014 16:39

Deli z drugimi:

Share

Zotac ponuja inovacije na področju odvajanja toplote

Podjetje ZOTAC z novo arhitekturo NVIDIA Maxwell ponuja inovacije na področju odvajanja toplote. Na voljo sta dva nova modela serije visokozmogljivih grafičnih kartic GeForce GTX 980 in GTX 970.
ZOTAC ponuja inovacije na področju odvajanja toplote
ZOTAC ponuja inovacije na področju odvajanja toplote

Ta modela z arhitekturo NVIDIA Maxwell sta zdaj na voljo v prilagojenih različicah, med njimi pa sta tudi elitna različica AMP! Extreme in premium različica AMP! Omega.

Različica AMP! Extreme grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in 970 je namenjena najzahtevnejšim igralcem računalniških iger in navijalcem procesorjev. Nove tehnologije in izboljšave, kot so izboljšan hladilni sistem s trojnim ventilatorjem IceStorm s funkcijo ExoArmor, izboljšan krmilnik moči OC Plus in funkcija LIGHT.id, ponujajo izjemno zmogljivo grafično kartico za vse, ki so jim pomembni dober videz in natančne možnosti za uravnavanje funkcij.

Različica AMP! Omega grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in 970 meri še višje in ponuja PBC po meri, izboljšan sistem hlajenja z dvojnim ventilatorjem IceStorm in funkcijo ExoArmor, izboljšan krmilnik moči OC Plus in vezje Power+, vse v eni grafični kartici, ki odlično združuje videz in funkcionalnost.

IceStorm je najnaprednejši in najzmogljivejši sistem hlajenja podjetja ZOTAC do zdaj, ki se osredotoča na maksimalno pokritost zračnega toka, odvajanje toplote po čim večji površini, zmanjšanje turbulenc in nadzor vibracij. Večplastna strategija hlajenja z dvema ali tremi ventilatorji združuje najboljše toplotne zmogljivosti bakra in aluminija za brzdanje neverjetnih zmogljivosti najnovejših modelov kartic podjetja Nvidia in maksimalno odvajanje toplote, ki omogoča izredno tiho obratovanje pri nizkih temperaturah.

Funkcija ExoArmor pri različicah AMP! Extreme in AMP! Omega kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in GTX 970 pomaga pri usmerjanju zraka in zmanjšuje turbulence, kar omogoča enakomernejši pretok ter zmanjšanje vibracij in hrupa. Funkcija Carbon ExoArmor, s katero je opremljena le različica AMP! Extreme, uporablja tehniko vodnega hlajenja, ki daje ohišju ventilatorja in nosilni plošči videz ogljikovih vlaken. Edinstven odzivni dvobarvni sistem osvetljave LIGHT.id dodatno izboljša videz ter sveti z zeleno barvo pri običajni uporabi in rdečo barvo pri zahtevni uporabi. Če vam bolj ustreza, da je vaša kartica neopazna, lahko osvetljavo LIGHT.id tudi izklopite.

ZOTAC OC Plus je edinstven krmilnik za regulacijo moči, ki prek notranjega vodila in notranjega vmesnika USB programske opreme za navijanje ZOTAC FireStorm komunicira s procesorjem in omogoča podroben nadzor funkcij v realnem času ter pregled možnosti za navijanje. Oprema FireStorm ima izredno preprost vmesnik z možnostmi za hitro in natančno navijanje, samo za različice AMP! Extreme grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in GTX 970 pa je na voljo še nov način za igralce (Gamer Mode), ki omogoča natančno nastavitev napetosti za napredno navijanje in maksimalen izkoristek sposobnosti kartice.

Serija grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 980 in 970 ponuja odlično učinkovitost in revolucionarne funkcije, kot so NVIDIA Super Resolution, GameWorks, GPU Boost 2.0, Adaptive Vertical Sync in prostorski zvok za izjemno tekočo ter osupljivo igralsko izkušnjo. Podpora za tehnologije NVIDIA GameStream, G-SYNC in SLI zagotavlja, da sta grafični kartici ZOTAC GeForce GTX 980 in GTX 970 s podporo za igranje na daljavo s tabličnim računalnikom NVIDIA Shield ali prenosno igralno konzolo, izjemno tekočim prikazom tehnologije G-SYNC in neverjetno kakovostjo slike prek vmesnika SLI resnično pripravljeni za naslednjo generacijo iger.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več