Računalništvo, telefonija
20.08.2014 12:07

Deli z drugimi:

Share

ZOTAC stišal svojo izjemno zmogljivo grafično kartico GeForce GTX 750

Nova ZONE-različica grafične kartice ZOTAC GeForce GTX 750 ponuja vrhunsko in tiho računalniško igralsko izkušnjo z najboljšimi specifikacijami v tem razredu.
ZOTAC stišal svojo izjemno zmogljivo grafično kartico GeForce GTX 750
ZOTAC stišal svojo izjemno zmogljivo grafično kartico GeForce GTX 750

Podjetje ZOTAC je stišalo visoko zmogljivo grafično kartico GeForce GTX 750 z novo ZONE-različico s pasivnim načinom hlajenja. ZONE-različica grafične kartice ZOTAC GeForce GTX 750 združuje izredno zmogljivo grafično enoto kartice NVIDIA GeForce GTX 750 s skoraj neslišnim sistemom hlajenja, ki zagotavlja tiho računalniško igralsko izkušnjo z najboljšimi specifikacijami v tem razredu.

Grafično kartico ZOTAC GeForce GTX 750 ZONE stiša edinstvena hladilna enota z dvema režama brez ventilatorjev, ki zagotavlja, da kartica ob dolgih urah igranja ves čas deluje na optimalni temperaturi. Hladilna enota je narejena iz bakrenih toplotnih cevi in aluminijastih reber, kar omogoča največji izkoristek tako odličnih sposobnosti bakra za prenos toplote kot tudi izjemnih sposobnosti aluminija za odvajanje toplote.

Revolucionarne funkcije, kot so NVIDIA GeForce ShadowPlay in GeForce Experience, bodo z ZONE-različico grafične kartice ZOTAC GeForce GTX 750 še izboljšale igralno izkušnjo. NVIDIA GeForce ShadowPlay omogoča snemanje igranja s kartico ZOTAC GeForce GTX 750 ZONE in njegovo predvajanje na spletni strani Twitch, tako da si ga lahko ogleda ves svet, medtem pa GeForce Experience skrbi, da so posodobljeni vsi gonilniki in da je igra pripravljena za najboljšo igralno izkušnjo z grafično kartico.

Funkcija NVIDIA G-Sync omogoča, da svojo grafično kartico ZOTAC GeForce GTX 750 ZONE povežete z združljivimi monitorji in izkusite neverjetno tekočo frekvenco slik in izjemno igralsko izkušnjo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več