31.05.2014 09:34

ZOTAC v novem obdobju igranja z mini PC-ji ZBOX EN760

Nova Zotacova serija igričarskih mini računalnikov ZBOX EN760 je kombinacija NVIDIA GeForce GTX 860M grafike s četrto generacijo Intelovih Core i5 procesorjev.
Zotac mini PC ZBOX EN760

ZOTAC International, svetovni inovator in proizvajalec grafičnih kartic, osnovnih plošč in mini PC-jev vstopa s serijo ZBOX EN760 v novo dobo mini računalnikov namenjenih igralcem PC-igric

Nova serija ZBOX EN760 je kombinacija izjemnih vizualnih sposobnosti grafičnega procesorja NVIDIA GeForce GTX 860M z veliko procesorsko močjo Intelovega procesorja četrte generacije Core i5 , ki skupaj tvorita igričarski 1080p mini-PC.

“Danes je idealen čas za vrhunske mini-PC-je,” pravi Carsten Berger, glavni direktor, ZOTAC International. “V kombinaciji energijsko visoko učinkovite NVIDIA Maxwell GPU arhitekture in Intel Haswell CPU arhitekture, smo ustvarili serijo mini-PC-jev ZOTAC ZBOX EN760 za izjemno 1080p igričarsko doživetje.”

NVIDIA GeForce GTX 860M s 640 procesorskimi jedri in 2 GB GDDR5 video pomnilnika predstavlja jedro serije ZOTAC ZBOX EN760 in zagotavlja dovolj grafične moči, ki se brez težav kosa s precej večjimi igričarskimi PC-ji. Serija ZOTAC ZBOX EN760 podpira najnovejše NVIDIA igričarske tehnologije, vključno z GeForce Experience, GeForce ShadowPlay, Adaptive VSync in GameStream.

Serija ZOTAC ZBOX EN760 ponuja tudi obilje možnosti razširitev, kot so prostor za 2.5-palčne SATA 6.0 Gb/s enote, mSATA 6.0 Gb/s reža, dve reži za DDR3 SO-DIMM pomnilnik in štiri SuperSpeed USB 3.0 vmesnike. Intelova Smart Response tehnologija omogoča seriji ZOTAC ZBOX EN760 pospešitev delovanja običajnih trdih diskov z mSATA SSD diski do kapacitete 64 GB, z združitvijo izjemno odzivnih SSD diskov in veliko kapaciteto običajnih trdih diskov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404