Računalništvo, telefonija
08.03.2012 12:30

Deli z drugimi:

Share

ZOTAC začel CeBIT 2012 s tremi novimi mini PC-ji ZBOX

Novi mini PC-ji serij ZBOX ID82, ZBOX nano ID61 in ZBOX Blu-ray AD05 so zmogljivi mini PC-ji
Trije_novi_ZOTAC_ZBOX_mini_PCji
Trije_novi_ZOTAC_ZBOX_mini_PCji

ZOTAC International, svetovni inovator na področju grafičnih kartic, osnovnih plošč in mini PC-jev, je začel CeBIT 2012 s tremi novimi mini PC-ji s standardnimi, nano in Blu-ray faktorji oblike. Novi mini PC-ji serij ZBOX ID82, ZBOX nano ID61 in ZBOX Blu-ray AD05 so popolna rešitev za uporabnike, ki iščejo zmogljivo zamenjavo PC-ju s stolpčnim ohišjem, PC za hišni kino ali energetsko varčen PC.

Visoko zmogljivi procesor Intel Core™ i3 2330M z večnitno tehnologijo v seriji ZOTAC ZBOX ID82 izstopa s tem, da pripelje zmogljivost mini PC-jev na povsem nov nivo, z zmogljivostjo dvojnih jeder, ki zna nadvladati sicer veliko večje stolpčne PC-je. Tehnologije Intel HD Graphics 3000 z Intel Quick Sync Video, InTru™ 3D in Clear Video HD prinašajo kompaktnemu mini PC-ju serije ZBOX ID82 bliskovito hitro GPE-pospešeno video pretvorbo, stereoskopski 3D video izhod ter strojno pospešeno Blu-ray 3D predvajanje.

“Pri ZOTAC-u stalno iščemo načine za premikanje meja zmogljivosti mini PC-jev. Najnovejša generacija mobilnih procesorjev Intel Core™ i3 nam omogoča, da zahtevnim uporabnikom nudimo zmogljivost, ki jo potrebujejo za napredna opravila, kot je obdelava videa in slik,” pravi Carsten Berger, direktor marketinga pri ZOTAC International.

Nova serija ZOTAC ZBOX nano ID61 predstavlja prvenec procesorjev Intel v faktorju oblike ZBOX nano, glavni oder v temu kot dlan velikemu mini PC-ju pa zavzemata dvojedrni procesor Intel Celeron 867 ter Intel HD grafika. Izboljšave na računalniškem okolju ZOTAC ZBOX nano ID61 posodabljajo čitalec spominskih kartic tako, da ta podpira spominske kartice SDXC visoke kapacitete, optični izhod S/PDIF pa prihaja preko nove kombinirane analogne ter mini-optične izhodne vtičnice.

“Radi prisluhnemo povratnim informacijam strank, najnovejše izboljšave na seriji ZBOX nano z novim ID61 pa pričajo, da se hitro odzovemo na zahteve,” pravi g. Berger. “Te izboljšave skupaj s procesorjem Intel Celeron 867 tvorijo sijajen mini PC, ki je velik kot dlan vaše roke.”

Serija ZBOX Blu-ray je dobila poživitev z novo serijo ZBOX Blu-ray AD05, ki jo poganja AMD E-450 APU z grafiko AMD Radeon HD 6320. Novost tega mini PC-ja serije ZBOX Blu-ray AD05 je priloženi ZOTAC medijski daljinec z USB IR sprejemnikom, za preprost nadzor nad mini PC-jem, kadar se ga uporablja s priljubljenimi programi medijskega središča, kot so Microsoft Windows Media Center in OpenELEC.

“Blu-ray ostaja izbrani fizični filmski medij za potrošnike, ki hrepenijo po visokokakovostni HD vsebini. Mini PC serije ZOTAC ZBOX Blu-ray AD05 potrošnikom omogoča, da koristijo osupljive Blu-ray filme, pretakajočo se internetno vsebino, slike in naloženo vsebino, ter imajo poleg tega popolnoma opremljen PC, s katerim je mogoče delati in igrati v udobju njihove zofe,” pravi g. Berger.

Vsi trije novi ZBOXi so na voljo kot prilagodljive barebones platforme s prostorom za pomnilnik DDR 3 SO-DIMM ter 2,5-inčni SATA trdi ali SSD disk. Modeli Plus so na razpolago s predhodno nameščenima 2GB DDR3 in 320GB trdim diskom – pri obeh modelih je potreben operacijski sistem, ki ga namesti uporabnik.

Čas je za igranje s serijami ZOTAC ZBOX ID82, ZBOX nano ID61 in ZBOX Blu-ray AD05!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več