01.09.2016      16:53
Huawei predstavil MediaPad M3, ki prinaša premium avdio in multimedijsko tehnologijo

Zvok, ki razvaja ušesa

Na sejmu IFA 2016 je Huawei predstavil najnovejšo paradno tablico, Huawei MediaPad M3. Njene premium avdio in multimedijske zmožnosti, ki so jih oblikovali v sodelovanju s podjetjem Harman International, presegajo pričakovanja. Sodelovanje med Huawei in Harman International združuje znanje obeh blagovnih znamk in prinaša najzmogljivejšo in brezkompromisno zvočno izkušnjo na tablici.

“MediaPad M3 tablicaje postavljena na temeljih izkušenj podjetja Harman International in tako resnično ponuja najzmogljivejšo tehnologijo in na novo definira zvok na tablici,” pravi Richard Yu, direktor Huawei Consumer Business Group. “Z osredotočanjem na stalni napredek kakovosti zvoka in multimedijev, Huawei neprestano dviguje nivo in presega pričakovanja uporabnikov.”

Brezkompromisna avdio izkušnja

Da je bilo mogoče na MediaPad M3 tablici ponuditi tako vrhunsko kakovost zvoka, so pri Huawei sodelovali s podjetjem Harman International, vodilnemu inovatorju avdio in zabavne industrije. Zvočni inženirji podjetja Harman International so natančno uskladili avdio sisteme v MediaPadu M3 ter certificirali neprekosljivo slušno izkušnjo.

Za dodatek so poskrbeli pri podjetju AKG, hčerinski družbi Harman International, ki je specializirana predvsem za razvoj mikrofonov in slušalk. Posebej za MediaPad M3 so razvili slušalke AKG H300. Z nevtralnim in elegantnim stilom, po katerem so znane AKG slušalke, ponujajo udobje in bogato zvočno izkušnjo.

“Legendarni znamki Harman International, Harman Kardon in AKG, že desetletja predstavljata inovacije na avdio področju. Zavezani k ustvarjanju najboljših avdio izdelkov na svetu in dolgo zgodovino sodelovanj z najboljšimi blagovnimi znamkami, prinašajo na trg neverjeten napredek,” je povedal Dinesh Paliwal, predsednik in direktor podjetja Harman International. “Ponosni smo, da lahko podjetje Huawei štejemo v skupino izbranih svetovnih partnerjev in se z njimi usmerimo v njihov dolgotrajen lov za inovacijami ter zavezo uporabniški izkušnji. Kakovost zvoka, ki jo bodo imeli na voljo uporabniki tablice MediaPad M3, priča o našem izjemnem sodelovanju.”

Brezhiben stil

MediaPad M3 nadaljuje trend Huawei znamke z najsodobnejšim industrijskim oblikovanjem z elegantnim ohišjem, grajenim iz enega kosa. 8,4 inčni zaslon na MediaPadu M3 ponuja bolj žive barve in bolj ostre detajle, kot druge tablice na trgu. Huaweijeva ClariVu3.0 tehnologija zagotavlja zaslonu boljšo čistost in ostrino, saj filtrira modro svetlobo in blaži napor oči. Visoko, 82% razmerje med površino zaslona in površino prednjega dela tablice, še dodatno poudari eleganten in kompakten stil tablice. Z najsodobnejšim industrijskim oblikovanjem in tankim ohišjem iz aluminija, ki je primeren tudi za vesoljsko industrijo, daje tablica preprost izgled in občutek v priročnem ter udobnem paketu, ki ustreza vsakemu stilu.

Premium zmogljivost

Huawei Kirin 950 procesor, ki poganja MediaPad M3 je primeren tako za zahtevne aplikacije, vključno s HD videom kot tudi za 3D igre. Robusten seznam lastnosti lepo zaokrožijo Huawei čitalec prstnih odtisov za najboljšo varnost in baterija, ki z 5100 mAh visoko kapaciteto nudi kar najboljšo vzdržljivost. Baterija nudi neverjetno zmogljivost 11 ur predvajanja video vsebin, 3 ure igranja 3D igric in kar 45 ur predvajanja glasbe.

Zavezanost potrošnikom

Huawei s ponosom ponuja najboljšo uporabniško izkušnjo uporabnikom. V začetku leta je Huawei na novo definiral mobilno fotografijo s svojim Huawei P9 pametnim telefonom v partnerstvu z legendarno fotografsko blagovno znamko Leica AG. S partnerstvom s Harman International pa pri Huawei zagotavljajo premium avdio izkušnjo na tablicah. Huawei se zavezuje k partnerstvu z vodilnimi blagovnimi znamkami in razvoju vrhunskih ter stilskih izdelkov, ki izkoriščajo znanje, da se približajo uporabnikom po vsem svetu.

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Apple zaradi resne napake odpoklical telefone... 1
Ben  |  Tudi najboljšim in najdražjim se včasih ...
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 32
Uroš Bilbija  |  Smo nekateri ki nismo ovce in smo pripra...