Strojna oprema
28.11.2006 11:08

Deli z drugimi:

Share

Cisco Systems vgrajena stikala Fibre Channel za IBM BladeCenter


Tudi pri Ciscu so spoznali priljubljenost IBM-ovi strežniških rezin.

Podjetje Cisco Systems širi svojo ponudbo nagrajenih stikal in direktorjev za pomnilniška omrežja z razvojem novega stikala Fibre Channel za IBM-ove strežniške rezine. Novo vgrajeno stikalo bo strankam omogočilo pripravo celovite inteligentne storitve SAN, ki povsem slonijo na Cisco tehnologiji, med drugim navidezne pomnilniške sisteme SAN, napredno varnost in visoko stopnjo dosegljivosti.

S širitvijo ponudbe stikal je podjetje Cisco Systems postalo edino podjetje, ki ponuja celoten nabor protokolov za povezovanje strežniških rezin v podatkovnih centrih, kar strankam omogoča edinstveno izbiro povezav Ethernet, InfiniBand in Fibre Channel, ki ustrezajo njihovim poslovnim in IT zahtevam, prav tako pa so prednosti za stranke skupna orodja za oskrbo in upravljanje, poenostavljeno delovanje in nižji operativni stroški.

“Managerji podatkovnih centrov potrebujejo dostop do celotnega nabora protokolov, da lahko dosežejo konkretne zahteve svojega okolja s protokoli, ki najbolje podpirajo te potrebe,” je povedal Bob Passmore, višji podpredsednik raziskav pri raziskovalni in analitični hiši Gartner. “Strežniške rezine, ki lahko ponudijo večje število protokolov in skupnih orodij za upravljanje, nudijo fleksibilnost in agilnost, ki ga podjetje zahteva.”

Številne organizacije vpeljujejo arhitekture strežniških rezin za poenostavitev upravljanja in delovanja s standardizacijo na eni platformi, kar prinaša konsistenco delovanja, zmanjšuje potrebo po kablih in prostoru v strežnikih omarah ter ponuja integrirano upravljanje. Strežniške rezine pomagajo strankam prihraniti pri energiji, hlajenju, prostoru, času, denarju in virih. Z nudenjem celotnega nabora protokolov za vgradna stikala, podjetje Cisco Systems sodeluje pri omogočanju neopazne integracije s širšo infrastrukturo podatkovnega centra in razširja prednosti večprotokolnih inteligentnih omrežnih arhitektur na strežniške rezine.

Novo vgradno stikalo Fibre Channel iz podjetja Cisco Systems poganja operacijski sistem Cisco SAN OS in je povsem združljiv z družino večplastnih direktorjev in stikal Cisco MDS 9000, kar zagotavlja pregleden in celovit prenos storitev v okoljih velikih podjetij, ob tem pa strankam omogoča izkoriščanje ogrodja za celovito upravljanje Cisco omrežja, kar poenostavi upravljanje podatkovnega centra.

“IBM je s svojim inovativnim pristopom k zasnovi strežnikov in bogatim ekosistemom partnerjev vodilno podjetje na področju strežniških rezin,” je povedal Doug Balog, podpredsednik IBM BladeCenter. “Veseli nas, da pri nadaljnjem širjenju tega ekosistema sodelujemo s podjetjem Cisco Systems in smo zadovoljni, da bomo lahko našim strankam ponudili novo Ciscovo vgradno Fibre Channel stikalo v celotni družini ohišij BladeCenter.”

Omrežne rešitve za podatkovni center iz podjetja Cisco Systems
Novo vgradno stikalo iz podjetja Cisco Systems sodi v skupino omrežnih rešitev za podatkovne centre iz podjetja Cisco Systems; integriran nabor izdelkov, najboljših praks in storitev, ki omogočajo IT arhitektom in strokovnjakom za podatkovne centre fazno razdeljen arhitekturni pristop k izgradnji in upravljanju na prihodnost odpornih omrežnih platform za svoje podatkovne centre prihodnje generacije.

Dobavljivost
Nadaljnje in bolj natančne informacije bodo na voljo v prvi četrtini koledarskega leta 2007.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10