Hi-fi sistemi
19.08.2014 21:15

Deli z drugimi:

Share

Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe

Prazna baterija na mobilnem telefonu s Philipsovimi brezžičnimi zvočniškimi postajami ni več ovira za uživanje v glasbi, saj naprave omogočajo hkratno pretakanje glasbe in polnjenje telefonov s sistemom Android, vsebine pa predvajajo tudi prek tehnologije Bluetooth.
Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe
Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe

Baterije na pametnih telefonih se nam navadno izpraznijo ravno takrat, ko to najmanj potrebujemo. S Philipsovimi zvočniškimi lahko hkrati polnimo svoj mobilni telefon in predvajamo glasbo. S priključkom FlexiDock zagotavljajo popolno prilagodljivost za vse telefone s sistemom Android, saj ga preprosto premikamo levo in desno oziroma ga zavrtimo glede na pozicijo priključka na telefonu. Prazna baterija tako ni več ovira za uživanje v glasbi.

Glasbo lahko predvajamo tudi brezžično preko tehnologije Bluetooth. Ta omogoča preprosto povezavo ne le s telefonom, ampak tudi z iPodom, iPadom, drugimi tabličnimi računalniki in prenosniki.

Modela postaj AS860 in AS360/12 vsebujeta izboljšan sistem Bluetooth®-aptX®, ki zaradi dobre povezave zagotavljata še bolj bogat, mogočen in čist zvok. Zvočniško postajo AS860 odlikuje tudi tehnologija NFC, ki omogoča še bolj preprosto povezovanje, saj jo lahko s poljubno napravo povežemo le z dotikom na označen prostor NFC. Prek izhoda USB pa lahko polnimo in predvajamo zvok tudi z drugih naprav.

Postaji delujeta tudi na izmenični tok ali baterijo, ki zdrži kar do 8 ur, zato sta primerni za zabave in piknike, kadar jih želimo popestriti z glasbo.

Manjši model zvočniške postaje AS130, prav tako s tehnologijo Bluetooth, pa odlikuje še ura z jasnim prikazom časa. Postaja je zato idealna za uporabo na nočni omarici. Tako se lahko prebudimo ob najljubši skladbi in napolnjenem telefonu.

Modeli Philipsovih zvočniških postaj so na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah AS130/12: 79,99 EUR; AS360/12: 129,99 EUR in AS860/12: 179,99 EUR.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več