Hi-fi sistemi
01.06.2009 09:55
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Trije novi zvočniški sistemi

2.1 Multimedia prenosni Speaker System
2.1 Multimedia prenosni Speaker System

Verbatim

je pripravil tri nove zvočniške sisteme – enega za klasično namizno uporabo in dva prenosljiva; prav vse pa odlikujeta odličen zvok in očesu privlačna oblika. Vsi so že na voljo v trgovinah.

2.1 Multimedia prenosni Speaker System

S svojo črno in gumijasto površino je 2.1 Multimedia prenosni Speaker System pravi lepotec za človeško oko; zmogljivost, lahkost in kvaliteta zvoka ga naredijo ultra prenosljivega, kamorkoli vas pot ponese. Delujoč zgolj s štirimi AAA baterijskimi vložki, je ta prenosni sistem še posebej primeren za mobilne naprave, kot so mp3 predvajalnik, prenosni CD in DVD predvajalnik, prenosnik, moč pa ga je povezati tudi z namiznim računalnikom. Satelita nudita izhodno moč dveh wattov (RMS) in operirata na frekvenčnem razponu od 120 Hz do 20 kHz, medtem ko nizkotonec generira 1 Watt (RMS) in operira med 80 Hz in 2 kHz.

Namizni in prenosni USB Speaker Systems

USB Speaker System, ki je večji od prenosne različice, se baha z gladko površino, ki spominja na klavir in je idealna rešitev za namizno rabo. Podpira direktno povezavo slušalk preko vgrajenega 3.5 mm priklopa in kontrolnikom za glasnost ter stikalom za »mute«.

Prenosni USB Speaker System

Je lahek, preprosto delujoč in privlačno oblikovan sistem obdan z gumijasto površino, kar pa ga naredi idealnega za na pot.

Oba USB sistema imata kovinske 1/4″ zvočnike, ki nudijo fantastično kvaliteto zvoka. Pri prvem je frekvenčni razpon od 120 Hz do 18 kHz, pri drugem pa od 200 Hz do 18 kHz. Zahvaljujoč Plug’n’Play tehnologiji ne potrebujete nobenih dodatnih zvočnih kartic – zvočnike le priklopite in že so nared za uporabo na PC-ju ali prenosniku.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847