Igralne konzole
09.02.2014 14:17

Deli z drugimi:

Share

Kako najti diamante v igri Minecraft (Xbox 360)

Diamanti so najbolj iskano blago v igri Minecraft. Zakaj? Ne samo zato, ker so izjemno redki, ampak tudi zaradi izjemno praktične uporabe! Ena od najbolj nagrajenih in prijetnih izkušenj v igri, je ravno iskanje teh svetlečih modrih biserov. Preden začnete svojo pustolovščino, morate vedeti, da potrebujete pravo orodje, da bi delo uspešno opravili. Za izkop diamontov boste potrebovali železni ali diamanti kramp. Leseni, kameni ali zlati kramp ne bo prišel v poštev. Ko boste kopali in iskali rudo, se vam ne bo prikazal noben diamant. Res škoda.
Kako najti diamante v igri Minecraft (Xbox 360)
Kako najti diamante v igri Minecraft (Xbox 360)

Kako najti diamante?
S pravim krampom v roki in obilico bakel je pravi čas, da začnete iskati diamante. Obstaja veliko načinov za uspešno iskanje diamantne rude.

Pomembno je, kje kopate!
Diamantna ruda se pojavi samo med plastmi 1-16, vendar je najbolj razširjena na plasti 12. Da preverite na kateri plasti ste, preveriti vrednost Y na zemljevidu. To je mogoče najti v žilah tako velikih kot 8 blokov ore. Lava se pogosto pojavlja med plastmi 4-10. Da ostanete na varnem, se prepričajte, da ostanete nad temi plastmi. Na ta način boste našli diamante in bo veliko manj verjetno, da vas bo sežgalo.

Raziščite jame
Učinkovit in hkrati zabaven način za iskanje diamantov je raziskovanje jamskih sistemov. Včasih so jame lahko absolutno ogromne in je prav enostavno najti diamantno rudo s tako veliko vidnostjo. Če pa obstaja na vaši poti veliko lave, vam bo prav prišlo vedro vode, da si ustvarite prosto pot.

Ker se nikoli ne koplje naravnost navzdol v igri Minecraft, je metoda stopnišča odličen način, da pridete do globin sveta varno in učinkovito. Kopljite pod kotom 45 stopinj in za seboj puščajte stopniščni vzorec. Z vsakim korakom izkopljite en blok globlje kot prejšnjega. Tako se boste lahko preprosto s skakanjem vrnili nazaj na površino. Stopnišče zajema veliko površine in je pogosto uporabljena metoda za uspešno iskanje diamantov in drugih mineralov.

Igro Minecraft in ostale Xbox 360 igre lahko najdete v spletni trgovini GAMESHOP.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
PlayStation konzole

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameShop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameShop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameShop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več