Strojna oprema
16.10.2006 10:58

Deli z drugimi:

Share

Izboljšave sistema Cisco Unified Communications

Znatne izboljšave v zbirki izdelkov za govor, podatke in video – Cisco Unified Communications – so posebej namenjene majhnim in srednje velikim podjetjem. Te novosti z olajšano in pospešeno komunikacijo povečujejo učinkovitost na stroškovno učinkovit način in omogočajo bolj oseben način sporazumevanja.

Cisco Unified Communications uporabnikom omogoča izmenjavo informacij, ne glede na to, ali uporabijo elektronsko pošto, govor, video, takojšnje sporočanje ali faks, prek širokega nabora ožičenih in mobilnih komunikacijskih naprav. Te izboljšave majhnim in srednje velikim podjetjem z omejenim časom in drugimi viri prinašajo bogatejše in bolj integrirano komunikacijsko doživetje, ki ga je preprosto upravljati, vzdrževati in nastaviti. Zasnovane so za povečanje učinkovitosti, omogočanje izboljšanega odzivnega časa strankam in pomoč pri zmanjševanju stroškov v sklopu dolgoročnega razvojnega načrta za IT. Možno je tudi preprosto dodajati rešitve, kar ob širitvi podjetja zagotavlja rast sistema.

Bistvena izboljšava je Cisco Unified CallConnector, ki deluje skupaj s Cisco Unified CallManager Express in običajnimi poslovnimi programi, kot sta Microsoft Outlook in Internet Explorer. Izboljšava zaposlenim omogoča vzpostavljati klice s preprostim klikom na številko neposredno iz teh programov, kar odpravlja ročno vnašanje številk v telefon, usklajuje poslovne procese in na dolgi rok povečuje delovno učinkovitost zaposlenih. Sistem prikazuje tudi podrobnosti stika med sprejemanjem klica ter dopušča uporabniku, da klic prevzame ali pa ga preusmeri. Novo orodje Quick Messaging omogoča med zaposlenimi tudi sporočanje prek kratkih sporočil.

Nove zmožnosti ugotavljanja prisotnosti omogočajo zaposlenim, da sodelavcem na spletu prikažejo svojo dosegljivost, lokacijo in podatke o morebitni zamenjavi. Tako lahko zaposleni, ko zapusti pisarno, spremeni svoj status prisotnosti na “nedosegljiv” in zapiše kam je odšel, kar sodelavcem omogoča, da hitro in preprosto stopijo v stik z njim. To hkrati poveča komunikacijsko učinkovitost in uporabnikom pomaga takoj izbrati prave vire, poleg tega pa ustvarja bolj prilagodljivo, osebno in nadzorovano komunikacijo.

Cisco predstavlja tudi Cisco Unified IP Phone 7931G, IP telefon s polnim naborom lastnosti, ki ponuja pogosto potrebne funkcionalnosti za okolje majhnih in srednje velikih podjetij. Telefon vodi uporabnika skozi lastnosti in funkcije klicev na preprost in učinkovit način prek 24 osvetljenih tipk ter štirih interaktivnih in nastavljivih tipk. Telefon zmanjšuje uvajalni čas novih zaposlenih in zagotavlja, da lahko vsak uporabnik na preprost način in brez posebnega strokovnega znanja preusmerja klice k drugim uporabnikom.

To rešitev dopolnjuje vmesnik Express Attendant Console, ki jo je razvilo podjetje Arc Systems in je sedaj na voljo kot del sistema Cisco Unified Communications. Arc Express je programski vmesnik za operaterje, ki zagotavlja cenovno učinkovit in preprost način nadgradnje storitev za klicatelja. Operaterjem omogoča iskanje zaposlenih po imenu ali priimku, oddelku, interni številki ali drugih uporabniško določenih poljih in je zasnovano s ciljem, da klicateljem omogoči najti pravo osebo že v prvem poskusu.

Edzard Overbeek, podpredsednik za področje Commercial, European Markets pri podjetju Cisco Systems je povedal: “Z novimi izboljšavami sistema Unified Communications ponovno zagotavljamo večje število pametnih, preprostih in varnih komunikacij za majhna in srednje velika podjetja, kar jim omogoča povečati operativno učinkovitost in odzivnost ter zmanjšati stroške. Majhna in srednje velika podjetja namreč vse pogosteje izbirajo premišljen, načrtovan pristop k naložbam v tehnologijo, da bi zagotovila učinkovite komunikacije s takojšnjim dostopom do informacij. To pa vodi v hitrejše sprejemanje odločitev, boljše storitve za stranke in nenazadnje k večji konkurenčni prednosti.”

Nove dodatke ponujajo naši distribucijski partnerji za majhna in srednje velika podjetja, ki sodelujejo s podjetjem Cisco pri pripravi rešitev, ki najbolje ustrezajo potrebam njihovih strank. Cisco se je odzval na stalne povratne informacije, ki jih prejema od strank in partnerjev ter predstavil nabor učinkovitih orodij – Solution Expert, Quote Builder in Quick Configuration -, ki vodijo distribucijske partnerje skozi postopek vpeljave sistema, pri tem pa ponujajo prilagodljive rešitve. Ta orodja hkrati skrajšajo čas namestitve rešitve, kar kupcu omogoča hiter in preprost začetek koriščenja prednosti svoje investicije.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več