Strojna oprema
18.11.2006 10:22
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kyocerina učinkovita večnamenska naprava 4-v-1

Xenon forte sporoča, da je Kyocera predstavila novo večnamensko napravo FS-1116MFP, ki prinaša uporabnikom resnično večnamenskost. Namenjena je sprejemnim in podružničnim pisarnam ali pisarnam na domu oziroma vsem zaposlenim delovnim okoljem z malo prostora. Bogate standardne funkcije bodo zadovoljile tudi potrebe večjih podjetij..

Xenon forte sporoča, da je Kyocera predstavila novo večnamensko napravo FS-1116MFP, ki prinaša uporabnikom resnično večnamenskost. Namenjena je sprejemnim in podružničnim pisarnam ali pisarnam na domu oziroma vsem zaposlenim delovnim okoljem z malo prostora. Bogate standardne funkcije bodo zadovoljile tudi potrebe večjih podjetij.

FS-1116MFP natisne in kopira do 16 črno-belih strani in skenira do 4 barvne strani na minuto. Naprava prav tako nudi več ekonomičnih in uporabnih funkcij, kot so jasen zaslon LCD, standardni podajalec papirja za 50 listov in barvno skeniranje visoke kakovosti, ki izboljša komunikacijo v pisarni.

Dodatna funkcija faksa še krepi uporabnost in privlačnost naprave, saj je lastništvo in uporaba navadne samostojne naprave za faks namreč izredno draga. Običajno stane kartuša za faks enako kot toner za FS-1116MFP, vendar je njena življenjska doba precej krajša – samo 2.500 strani v primerjavi s tonerjem za FS-1116MFP, ki lahko natisne kar 6.000 strani. V primerjavi stroškov na stran je naprava za faks kar 250 odstotkov dražja kot Kyocerina večnamenska naprava, tovrstne prihranke pa je mogoče doseči v vseh pisarnah.

Z dodano funkcijo za faks je FS-1116MFP prava naprava 4-v-1, ki uporabnikom nudi faks, kopiranje, tiskanje in barvno skeniranje. Štiri funkcije v eni napravi zagotavljajo bolj učinkovito upravljanje dokumentov, saj uporabnik uporablja samo eno napravo in ne vzdržuje in plačuje štiri ločene naprave.

FS-1116MFP odlikujejo kompaktne mere in privlačno oblikovanje, dolgotrajne komponente in zaprta kaseta za papir pa zagotavljajo vrhunsko zanesljivost. Kaseta v obliki predalnika nudi večjo raven zaščite kot kaseta v obliki pladnja, saj je, ko je zaprta, v celoti integrirana v telo naprave. Zaradi tega papir ni izpostavljen zunanjim vplivom, kot sta prah ali vlaga, in ohrani kakovost. Kaseta prav tako vključuje majhno okence, skozi katero je brez odpiranja mogoče preveriti količino preostalega papirja.

Kyocerina edinstvena tehnologija ECOSYS z dolgotrajnimi komponentami je porok, da lahko naprava FS-1116MFP ponudi zanesljivo storilnost in ekonomični potrošni material. ECOSYS (ECOnomy + ECOlogy + SYStem) je vodilo pri vseh Kyocerinih napravah, ki so razvite za optimizacijo učinkovitosti na delovnem mestu, zmanjšanje vpliva na okolje in enostavno sistemsko integracijo.

Sistem brez kartuše omogoča enostavno zamenjavo samo tonerja, kar zmanjša količino odpada, odporne komponente, kot je napredni boben, pa so razvite za tisk kar 100.000 strani. Te edinstvene značilnosti zagotavljajo, da lahko naprava FS-1116MFP ponudi nizke stroške na stran in nizke skupne stroške lastništva, obenem pa je prijazna do okolja.

Cene naprave FS-1116MFP: 119.900 SIT + DDV
Cena izpisa: 3,03 SIT + DDV


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več