Strojna oprema
10.08.2006 11:03

Deli z drugimi:

Share

Lexmarkov paket skenerja in laserskega tiskalnika

Podjetje Lexmark International je kupcem ponudilo poseben paket, ki vključuje Lexmark 4600 skener ter laserski tiskalnik Lexmark X646ef. Poslovni uporabniki bodo sedaj svoje tiskalniške zmogljivosti enostavno razširili še z napredno Lexmarkovo multifunkcijsko tehnologijo. Lexmark 4600 je združljiv s skalabilno platformo Lexmark Embedded Solutions Framework (eSF), ki omogoča Java temelječim aplikacijam neposredno delovanje na Lexmarkovih večopravilnih napravah.

Skener Lexmark 4600 uporabnikom omogoča dodajanje funkcij kopiranja, skeniranja ter pošiljanja dokumentov po elektronski pošti ali faksu obstoječim tiskalnikom. Ploski skener dokumente do velikosti 22*35 cm skenira v enem prehodu, skenira pa tudi obojestranske dokumente – barvne ali črno-bele. Vgrajeni varnostni mehanizmi so v skladu s pričakovanji poslovnih okolij – naprava nudi funkcije brisanja dokumentov z medija (trdega diska), IPSec, SSL ter kriptiranja podatkov. Zmogljivi skrener premore enak velik barvni upravljavski zaslon z e-Task vmesnikom, ki ga najdemo na najzmogljivejših Lexmarkovih večopravilnih napravah, ker pa gre za samostojni izdelek (skener, ločen od tiskalnika), uporabnikom ponuja več načinov uporabe napredne multifunkcijske tehnologije v njihovih delovnih skupinah.

Skener Lexmark 4600 je moč kupiti tudi posebej in in se dobro razume s črno-belimi laserskimi tiskalniki iz serije T640, ki zmorejo na minuto natisniti od 35 do 50 strani. Ta možnost obstoječim uporabnikom omenjenih tiskalnikov ponuja enostavno nadgradnjo tiskalnika v večopravilno napravo. Uporabnikom, ki iščejo novo večopravilno napravo s “finišerjem”, Lexmark ponuja cenovno ugoden paket Lexmark X646ef, ki poleg novega skenerja iz serije 4600 vključuje še T644dtn laserski tiskalnik s finišerjem, ki zna dokumente spenjati in razvrščati.

Lexmark X646ef je tako prva večopravilna naprava v svojem razredu, ki ponuja možnost predogleda dokumentov pred skeniranjem, prav tako pa nudi USB vmesnik, preko katerega lahko uporabniki s pomočjo USB pomnilniških medijev neposredno skenirajo ali tiskajo dokumente in slike. Poleg najvišje hitrosti tiskanja v tem razredu (do 50 strani na minuto) Lexmarkov paket kot edini ponuja še na dotik občutljiv barvni zaslon.

Vgrajene rešitve
Skener Lexmark 4600 je združljiv s skalabilno platformo Lexmark Embedded Solutions Framework (eSF), ki omogoča Java temelječim aplikacijam neposredno delovanje na Lexmarkovih večopravilnih napravah. Na tej platformi Lexmark že ponuja možnost urejanja dokumentov po uporabnikih, sedaj pa ji dodajajo še možnost neposrednega skeniranja dokumentov in njihovega shranjevanja na vnaprej določena mesta v lokalnem omrežju. Ta rešitev lahko uporabnikom prihrani veliko časa, saj odstrani sicer potreben korak skeniranja dokumenta in pošiljanje po elektronski pošti ter kasnejše shranjevanje dokumenta v mapo na računalniku/strežniku. Z novo rešitvijo mrežnega skeniranja lahko uporabniki dokumente enostavno skenirajo neposredno v določeno mapo v omrežju s pritiskom na eno samo ikono.

Skener Lexmark 4600 in paket Lexmark X646ef sta tako kot aplikacija za mrežno skeniranje že na voljo. Slednjo lahko prenesete s spletnega mesta www.lexmark.com.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več