Strojna oprema
07.08.2006 09:08

Deli z drugimi:

Share

Naslednja generacija DVD video kamer z 2,2 MP


Canon DC-21

Canonovo paleto DVD video kamer sta obogatili napravi druge generacije, Canon DC21 in Canon DC22, obe s tipalom CCD ločljivosti 2,2 milijona točk. Kot vse Canonove DVD video kamere sta tudi novi kameri pripravljeni za snemanje v širokozaslonskem formatu razmerja 16 : 9 in omogočata enostaven preklop na snemanje v formatu 4:3. Prilagojeni sta enoročni uporabi, odlikujejo pa ju objektiv z 10-kratno optično povečavo, stabilizator slike in procesor DIGIC DV z ločeno obdelavo fotografij in videa. Model DC22 ima dodaten vhodni avdio/video priključek, ki ponuja možnost konverzije in arhiviranja starih posnetkov s pretvorbo analognih posnetkov v digitalne.

“Z modelom kamere DC40 je Canon prvi na trgu predstavil DVD video kamero z ločljivostjo štirih milijonov točk. Z drugo generacijo kamer smo občutno okrepili srednji razred video naprav,” je dejal Mogens Jensen, direktor oddelka Canon Consumer Imaging Europe. “Obe novi video kameri združujeta priročnost DVD-medijev z izvrstno kakovostjo slike in zadovoljujeta potrebe aktivnih mladih družin.”

Značilnosti DC21 in DC22 so:
– Tipalo CCD z ločljivostjo 2,2 milijona točk, zapisovanje na DVD (-R/-RW/-R DL), osnovni RGB barvni filter, istočasno snemanje videa in shranjevanje fotografskih posnetkov na kartice Mini SD.
– Izboljšana enostavnost enoročne uporabe, tanko ohišje in privlačna oblika.
– Izboljšave druge generacije, vključno s podporo dvoslojni tehnologiji (DVD-R DL).
– Snemanje v širokozaslonskem formatu 16 : 9 visoke ločljivosti, 2,7-palčni zaslon LCD.
– 10-kratna optična povečava z elektronskim stabilizatorjem slike.
– Vhod AV za enostavno pretvorbo analognih posnetkov v digitalne (DC22).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več