Strojna oprema
24.01.2007 13:28

Deli z drugimi:

Share

NETGEAR Wireless-N s certifikatom »Connect with Centrino«

NETGEAR, svetovni ponudnik tehnološko naprednih omrežnih izdelkov, je danes objavil, da so njihovi usmerjevalniki RangeMax NEXT Wireless-N prvi brezžični omrežni izdelki v panogi, ki imajo Intelov certifikat “Connect with Centrino”. NETGEAR-ovi usmerjevalniki RangeMax Wireless-N (WNR834B in WNR854T) so uspešno prestali proces preverjanja skladnosti in združljivosti s tehnologijo Intel Next-Gen Wireless-N, ki bo do konca januarja 2007 na tržišču v prenosnih računalnikih skupaj z mobilno tehnologijo Intel Centrino Duo.

NETGEAR-ove usmerjevalnike RangeMax NEXT Wireless-N, ki so bili “preskušeni in preverjeni”, da delujejo s tehnologijo Intel® Next-Gen Wireless N, je v obdobju več mesecev testiral Intel v okoljih, kakršna imajo uporabniki doma in v podjetjih. V procesu pridobivanja certifikata so preizkušali skladnost usmerjevalnikov RangeMax NEXT Wireless-N s tehnologijo Intel® Next-Gen Wireless-N in tudi ocenjevali delovanje, povečan doseg, soobstoj z drugimi odjemalci 802.11 b/g in dostopnimi točkami ter sposobnost odstranjevanja mrtvih točk Wi-Fi.

Dave Hofer, direktor skupine za brezžične omrežne in mobilne izdelke v družbi Intel Corporation, je izjavil, da je Intel vzpostavil program “Connect with Centrino”, s katerim bodo uporabnikom tehnologije Centrino Mobile v domačem brezžičnem omrežju zagotovili večjo hitrost, doseg in robustnost. “NETGEAR je s pridobitvijo certifikata jasno pokazal zavezanost k spodbujanju in širjenju osnutka standarda 802.11n.”

“Predstavitev tehnologije Intel® Next-Gen Wireless-N dodatno potrjuje stanje osnutka specifikacije 802.11n,” je pojasnil podpredsednik trženja izdelkov pri podjetju NETGEAR Vivek Pathela. “Ponosni smo, da smo prvi med prodajalci v panogi pridobili nov certifikat “Connect with Centrino”, kar pomeni odločno in nesporno sporočilo našim strankam v zvezi z delovanjem, združljivostjo in skladnostjo z družino izdelkov RangeMax NEXT Wireless-N. Strog proces pridobivanja certifikata, ki so ga prestali naši izdelki, je posebno pomemben za naše stranke. Certifikat namreč dokazuje in potrjuje obsežna prizadevanja NETGEAR-a, da bi na trg poslal izdelke, ki že danes na podlagi osnutka standarda 802.11n obljubljajo hitrost, povečan doseg, zanesljivost in interoperabilnost. Ponosni smo, da v sodelovanju z Intelom zagotavljamo infrastrukturo Wireless-N ter s tem uresničujemo zbliževanje zabave, komunikacije in informacij v povezane/omrežene domove.”

Informacije o izdelkih RangeMax NEXT
RangeMax NEXT je najpopolnejša družina brezžičnih izdelkov, združljivih z osnutkom standarda 802.11n, ki vključujejo:
” usmerjevalnik RangeMax NEXT Wireless-N Gigabit Edition s stikalom 10/100/1000 (WNR854T)
” usmerjevalnik RangeMax NEXT Wireless-N s stikalom 10/100 (WNR834B/M)
” usmerjevalnik modema RangeMax NEXT Wireless-N ADLS 2+ s stikalom 10/100(DG834N)
” prilagojevalnik za prenosni računalnik RangeMax NEXT Wireless-N (WN511B/T)
” prilagojevalnik PCI RangeMax NEXT Wireless-N (WN511B/T)
” prilagojevalnik RangeMax NEXT Wireless-N USB 2.0 (WN121T)
” dostopna točka RangeMax RangeMax NEXT Wireless-N (WN802T)

Družina brezžičnih izdelkov RangeMax NEXT tako kot drugi NETGEAR-ovi izdelki zagotavlja varnost in enostavno uporabo z robustnim nizom funkcij, ki vključujejo: požarne zidove NAT in SPI, Touchless WiFi Security, 64- in 128-bitno šifriranje WEP, Wi-Fi Protected Access Pre-Shared Key (WPA-PSK in WPA2-PSK), zaščito pred napadi z onemogočanjem storitev (DoS), zaznavanje in preprečevanje vdorov (IDS) in razkrivanje gostitelja (DMZ) za varno igranje.

Usmerjevalnik NETGEAR RangeMax NEXT Wireless N (WNR834B) in usmerjevalnik RangeMax Wireless-N Gigabit Edition (WNR854T) imata enoletno garancijo. Na voljo sta pri vodilnih prodajalcih ter v spletnih trgovinah po maloprodajnih cenah od 149 ameriških dolarjev naprej.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710