Namizni računalniki
10.07.2009 10:33

Deli z drugimi:

Share

Združite delo in moč zabave

Združite delo in moč zabave
Združite delo in moč zabave

Potrebujete kompaktni računalnik? Imate premalo prostora za običajni namizni računalnik? Naj vas opomnimo, da od zdaj naprej več ne potrebujete televizije, DVD predvajalnika in spletne kamere … Geslo novega Sony Vaio VGC-LM1S namiznega računalnika je namreč kompaktnost in udobje. Sony Vaio VGC-LM1S namizni računalnik vključuje vse, kar potrebujete za delo in zabavo.

Sony Vaio VGC-LM1S je brezžično čudo položeno v prefinjeno aluminijasto ohišje. Brezžična miška in tipkovnica, osrčje, ki skrito tik taka za računalniškim lcd zaslonom bodo osvojili še tako zahtevnega kupca.

Vaš Sony Vaio VGC-LM1S zlahka postane tudi 24-pačni LCD televizor (z vgrajenima NTSC in ATSC tunerjem), kar bo zelo priročno za ljudi, ki cenijo kompaktnost in ne marajo, da jim po stanovanju leži nepotrebna tehnologija.
Seveda pri Sonyu niso pozabili niti na Blu Ray predvajalnik, ki bo skupaj v tandemu z vgrajenimi Dolby Home Theatre zvočniki prava eksplozija filmskega doživetja. Še več, od zdaj naprej boste lahko svoje priljubljene serije in filme posneli kar na trdi disk te prikupne napravice. Prav tako boste lahko s pomočjo vgrajene spletne kamere komunicirajo s celotnim svetom! To bo najpreprostejši način za vas, da ostanete v stiku s prijatelji po svetu.

Sony Vaio VGC je opremljen tudi z Wi-fi in Bluetooth moduloma, ki bosta poskrbela za brezskrbno brezžično povezovanje z internetom in drugimi napravami.

Sony Vaio VGC-LM1S namizni računalnik (Intel Core 2 Duo Processor E8400, 4 GB RAM, 500GB trdega diska, Vista Premium) bo najboljši odgovor za vse vaše želje, doma in v pisarni. Združuje vse, kar potrebujete v danem momentu. Je vaše delo in zabava v enem. Pa uživajte!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več