Strojna oprema
12.12.2006 21:28

Deli z drugimi:

Share

Philips ploščati TV sprejemniki za največjo verigo hotelov

Philips je objavil, da je podpisal ekskluzivno pogodbo z hotelsko verigo Accor Group in tako postal njihov dobavitelj ploščatih TV-jev za opremljanje hotelskih sob.

Accor grupa je vodilna evropska hotelska veriga in ena od največjih na svetu, ki jo sestavljao hoteli: Sofitel, Novotel, Mercure, Ibis, RedRoof, Formule 1 in Etap. Philips bo opremil z svojimi ploščatimi TV-ji, ki so posebej prirejeni za opremljanje hotelov, Accorjevih 480.000 hotelskih sob.

Philips Consumer Electronics je že 15 let na prvem mestu na tržišču hotelskih TV sprejemnikov in tesno sodeluje z sistemskimi integratorji, ki nudijo posebno pripravljene rešitve za namestitvene ponudnike. Po zaslugi tehnoloških rešitev Philips Consumer Electronics Business Display Solutions Group-e, so Philipsovi hotelski ploščati TV-ji opremljeni z posebnimi funkcijami, ki omogočijo lastnikom hotelov, da se koncentrirano posvetijo vodenju hotelov medtem, ko je njihovim gostom v sobah zagotovljeno vrhunsko avdiovizualno doživetje..

Celotna nova linija izdelkov Philips Hotel Flat TV, ki bo dobavljena hotelski verigi Accor Group po celem svetu, je cenovno sprejemljiva, ne zahteva posebnih posegov za instalacijo, je enostavna za integracijo in je popolnoma kompatibilna z njihovim obstoječim sistemom za avdiovizualno zabavo gostov v njihovih sobah. Nova linija izdelkov ima celo vrsto posebnih funkcij, ki se lahko nastavijo kot so: omejitev nivoja glasnosti, zaklepanje menijev, vgrajena budilka in poseben konektor na katerega je možno priključiti zvočnik v kopalnici. Edinstvena je tudi možnost kopiranja vseh nastavitev programov iz enega TV sprejemnika v drugega v manj kot minuti z pomočjo malega prenosnega “SmartLoader” aparata. Ti televizijski sprejemniki nudijo vrhunsko doživetje gledanja z izredno ostro sliko in visoko kvalitetnim prostorskim zvokom. Prav takšna so tudi pričakovanja današnjih zahtevnih hotelskih gostov.

“Philips je globalni dobavitelj, ki razume potrebe naše industrije in nudi kompletno paleto izdelkov in ima odlično ekipo, ki skrbi za logistiko, prodajo in servis, kar predstavlja pravi odgovor na vse naše postavljene zahteve” je rekel Joel Vatan, Chief Procurement Officer Accor Group.

Gospod Lucas Covers, Senior Vice President in Chief Marketing Officer, Philips Consumer Electronics je komentiral novo podpisano sodelovanje: “To je ena od naših največjih pogodb in predstavlja pravi mejnik v naši industriji. Mi smo sedaj prisotni z svojim programom hotelskih ploščatih televizorjev v kar 6.000.000 hotelskih sob po celem svetu in povpraševanje po ploščatih televizorjih še narašča. Izredno smo ponosni, da lahko skupaj z Accor Group ponudimo njihovim gostom udobje doma daleč od njihovega doma.”


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več