Dodatki za računalnike
05.05.2010 18:26
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenašajte podatke s stilom!

Njegov Handy Steno AH128.
Njegov Handy Steno AH128.

Novi pomnilniški ključi podjetja Apacer, vodilnega na področju digitalnega shranjevanja podatkov, so prežeti z izjemno zunanjo lepoto. Modne ženske in moški v Sloveniji bodo tako k svojemu stilu lahko kmalu dodali nov, modni dodatek. Za pripadnice nežnejšega spola bo na voljo pomnilniški ključ Handy Steno AH129, moški populaciji pa bo pisan na kožo model Handy Steno AH128.

Njegov pomnilniški ključ Handy Steno AH128 je sodoben in stilski ter z moškim značajem. Ohišje novinca je izdelano iz kakovostne kovine, ki je na voljo v treh modnih barvnih odtenkih, in sicer rdeči (Burgundy Red), srebrni (Titanium Silver) in modri (Blue Ocean). Celoto zaključujeta še črn usnjeni trak in srebrna zaponka. Pomnilniški ključ Handy Steno AH128 je torej povsem pisan na kožo sodobnemu moškemu.

Njen pomnilniški ključ Handy Steno AH129 je prav tako stilsko izjemno lepo oblikovan in zapeljiv, na voljo pa je v treh veličastnih pastelnih barvah, in sicer modri (Tiffany Blue), roza (Glaring Pink) in srebrni (Shiny Silver). Ohišje novinca je izdelano iz kakovostne kovine, celoto pa zaključujeta še srebrna zaponka in verižni obesek. Pomnilniški ključ Handy Steno AH129 je odličen modni dodatek in prava paša za oči.

Novi pomnilniški ključi podjetja Apacer so povrh vsega še odporni na padce in udarce, umazanijo in celo vodo (tehnologija COB), tako da so naši dragoceni podatki vedno na varnem. Pomnilniška ključa Handy Steno AH128 in AH129 sta na voljo s kapacitetami od 4 GB do 16 GB, s pomočjo naprednega programa za kompresijo ACE, pa lahko nanj shranimo tudi do 500-odstotkov več podatkov.

Podjetje Apacer je s pripravo novincev prevzel tudi vlogo vodilnega izdelovalca pomnilniških medijev s podatkovnim vmesnikom USB 2.0, ki so polno združljivi z novim Microsoftovim operacijskim sistemom Windows 7, kar dokazuje tudi uradni certifikacijski logotip podjetja iz Redmonda. To pa zagotavlja hitro in zanesljivo delovanje ter visokokakovostno učinkovitost tudi v Oknih 7.

Pomnilniški ključ Handy Steno so torej idealen medij za shranjevanje podatkov za vse tiste, ki imajo strast ali pa ljubezen do mode. Več informacij o modelu AH128 je na voljo tukaj, o modelu AH129 pa tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
USB ključi

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več