Dodatki za računalnike
01.06.2012 09:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžična simfonija za računalnike in mobilnike

Eleganca in kakovost v enem!
Eleganca in kakovost v enem!

Podjetje Creative, ki je vsem avdiofilom dobro poznano kot proizvajalec visokokakovostnih zvočniških sistemov, je predstavilo nov vrhunski izdelek. Gre za zvočniški sistem Sound BlasterAxx, ki je pisan na kožo tako osebnim računalnikom, kot pametnim mobilnim telefonom. Novinec se namreč lahko pohvali z naprednim brezžičnim sistemom povezave preko Bluetootha.

Zvočniški sistem Sound BlasterAxx je na voljo v treh različicah, ki se medsebojno razlikujejo tako po velikosti, kot tudi karakteristikah. Vsi modeli so opremljeni z na dotik občutljivo kontrolno ploščico, ki se nahaja na vrhu »stolpa« in je osvetljena. Visoko kakovost predvajanja zvočnih posnetkov zagotavlja avdio procesor SB-Axx1. Ta se odlično obnese tako pri predvajanju večpredstavnostnih vsebin kot igrah.

Julija bosta onkraj luže naprodaj modela BlasterAxx SBX 10 in BlasterAxx SBX 8. Zanju bo potrebno v prosti prodaji odšteti preračunanih 120 oziroma 80 evrov. Najzmogljivejša različica BlasterAxx SBX 20 maloprodajne vrednosti 160 evrov bo na ameriškem trgu dosegljiva v avgustu in bo v višino merila kar 41 centimetrov. Na stari celini bodo vrhunski zvočniški sistemi Sound BlasterAxx na voljo predvidoma jeseni.

Novince bo z osebnim računalnikom ali računalnikom Mac mogoče povezati preko vmesnika USB. Ta bo hkrati napajal tudi zvočniški sistem. Za povezavo s prenosniki in pametnimi mobilnimi telefoni je na voljo brezžična povezava Bluetooth. Ker je v zvočniškem sistemu vgrajen tudi mikrofon, jih lahko v navezi s pametnimi mobilni telefoni uporabljamo kot sredstvo za prostoročno telefoniranje. Inovativno, mar ne?


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
predvajalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več