Tipkovnice in miške
27.08.2013 17:12

Deli z drugimi:

Share

Logitech G prinaša neprimerljivo življenjsko dobo baterij z novo brezžično miško za igre G602

Na novo postavlja zakone brezžičnega igranja z življenjsko dobo baterij, ki je več kot osemkrat daljša v primerjavi z ostalimi brezžičnimi miškami za igre – 250 zaporednih ur – z neokrnjeno igralno natančnostjo senzorja in zmogljivostjo povezave. Podjetje poleg tega lansira dve novi podlogi za miško, ki sta zasnovani za zagotavljanje optimalne površine za igranje iger.
Brezžična miška Logitech G602 zdrži kar 250 ur brezžičnega igranja.
Brezžična miška Logitech G602 zdrži kar 250 ur brezžičnega igranja.

Logitech je danes predstavil miško, ki na novo definira meje brezžičnega igranja. Logitech® brezžična miška za igre G602 združuje 250 ur neprestanega brezžičnega igranja brez zamika z natančnostjo Logitech G-jeve ekskluzivne senzorske tehnologije Delta Zero™, ki pomaga igralcem lažje obvladovati šefa za šefom.

Da bi se igralcem zagotovila tudi najboljša možna površina za njihov specifičen stil igranja, je Logitech ustvaril tudi dve novi podlogi za miško; Logitech® trda igralna podloga za miško G440 ter Logitech® igralna podloga za miško iz blaga G240. Novi podlogi za miško prinašata optimizirane površine tako za igro z visokim kot tudi nizkim DPI.

“Ko igram, nočem razmišljati o ničemer drugem kot o svoji igri ter o tem, kaj bo moja naslednja poteza. Če pogledate brezžične miške za igre, ki so na voljo, je njihova glavna napaka negotovost, da boste morali prekiniti igro in zamenjati baterije. Nič več,” je povedal Ehtisham Rabbani, generalni vodja Logitechove poslovne skupine za igre. “Postavili smo si nezaslišan cilj in uspeli. Podvojiti, potrojiti ali celo početveriti življensko dobo baterij navadne brezžične miške za igre ni bilo dovolj. Igralcem smo hoteli ponuditi inovacijo, ki bo za vedno spremenila brezžično igranje. Z 250 urami življenske dobe baterij, G602 stori prav to. Čas je, da igralci dobijo dostop do prave tehnologije in, da nekaj tako osnovnega kot je baterija ne ovira poti do zmage.”

Kot najnovejša miška v naboru Logitech G postavlja Logitech brezžična miška za igre G602 nove standarde brezžičnega igranja. Njena brezžična povezava brez zamika ter neprimerljiva življenska doba baterij omogočata boljše igranje brez prekinitev, kablov, navlake ali motenj. Ima dva načina; zmogljivostnega ter vzdržljivostnega. Brezžična miška za igre G602 v polnem načinu za igre – zmogljivostnem načinu – prinaša 250 ur neprestanega delovanja baterij, ko je v načinu za uporabo izven iger – vzdržljivostnem načinu – pa več kot 1400 ur. Vključuje ekskluzivno Logitech G senzorsko tehnologijo Delta Zero, ki omogoča visoko natančnost nadzora kurzorja. Poleg tega ima ultra obstojno zgradbo, v kateri so glavna mehanska stikala ocenjena na življensko dobo 20 milijonov klikov. Po zaslugi enajstih programabilnih kontrol pa lahko vaše najljubše igre z lahkoto osvojite tako, da najbolj uporabljane ukaze dodelite namenskim gumbom z uporabo Logitechove programske opreme za igre. Za Logitech brezžično miško za igre G602 se pričakuje, da bo na voljo po predlagani maloprodajni ceni 79,99 EUR.

In ker si miška, ki tako zelo vpliva na potek igre zasluži najboljšo možno površino po kateri se bo premikala, je Logitech G svojemu naboru dodal dve novi podlogi za miško, ki preizkušeno in dokazano zagotavljata optimalno površino za vašo miško Logitech G.

Logitech trda igralna podloga za miško G440 je idealna za igranje pri visokem DPI – z njo lahko občutite adrenalin pri visokih hitrostih brez da bi izgubili nadzor. Ima površino iz polipropilena z nizkim trenjem in fino teksturo, ki ji trdnost ohranja visoko odporno polimerno jedro, kar omogoča dosledno premikanje po celotni površini podloge. Ta podloga za miško je bila sestavljena posebej za namen, da že tako do pike natančnim senzorjem mišk Logitech G še izboljša natančnost in s tem vaše ciljanje. Med napetim igranjem pa zaradi 3-milimetrske, troplastne izdelave ostane na mestu. Za Logitech trdo igralno podlogo za miško G440 se pričakuje, da bo na voljo po predlagani maloprodajni ceni 29,99 EUR.

Logitech igralna podloga za miško iz blaga G240 je narejena za igranje pri nizkem DPI. Je kot nalašč za igralce, ki radi igrajo prvoosebne streljanke, saj njena toplotno obdelana tekstilna površina izboljša doslednost drsenja z ravno pravšnjo mero trenja za natančno premikanje in nadzor, ki bosta izboljšala vašo igro. Milimeter debela gumijasta podlaga daje podlogi neverjetno stabilnost. Tako kot Logitech trda igralna podloga za miško G440, je bila tudi ta podloga za miško sestavljena, da vam pomaga uresničiti celoten potencial senzorja vaše miške Logitech G, ne glede na to katero iz nabora uporabljate. Za Logitech igralno podlogo za miško iz blaga G240 se pričakuje, da bo na voljo po predlagani maloprodajni ceni 19,99 EUR.

Razpoložljivost

Za vse izdelke se pričakuje, da bodo v ZDA in Evropi na voljo z začetkom septembra 2013. Za več informacij obiščite gaming.logitech.com ali njihov blog.

Distributerji za Logitech v Sloveniji

Avtera d.o.o., Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje, www.avtera.si

Eventus Sistemi, d.o.o., Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, www.eventus.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Logitech miške miške za računalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več