Strojna oprema
24.01.2007 13:17

Deli z drugimi:

Share

Štirje novi laserski tiskalniki i-SENSYS

Canon je obogatil svojo ponudbo tiskalnikov i-SENSYS z novima laserskima večfunkcijskima napravama, MF4690PL in MF4660PL, in z barvnima laserskima tiskalnikoma, LBP5360 in LBP5100. Nove naprave širijo možnosti tiskanja in povečujejo storilnost tako v domačih pisarnah kot tudi v podjetjih vseh velikosti. Trije modeli, i-SENSYS MF4690PL, i-SENSYS MF4660PL in i-SENSYS LBP5360, imajo vgrajeno omrežno kartico ter podpirajo jezike PCL za nemoteno integracijo v obstoječa tiskalniška okolja.

“Povečanje družine i-SENSYS potrjuje Canonovo skrb za razvoj vsestranskih laserskih tiskalnikov, namenjenih različnim poslovnim okoljem in zahtevam,” je dejal Mogens Jensen, vodja oddelka Canon Consumer Imaging Europe. “Vsak od štirih novih modelov temelji na i-SENSYS-ovih odlikah, kot so robustna izdelava, enostavna uporaba in okoljska prijaznost, s čimer pripomore k večji storilnosti podjetij.”

Vse nove tiskalnike odlikuje visokokakovosten tisk, samodejno obojestransko tiskanje in tehnologija fiksiranja na zahtevo, ki omogoča tiskanje iz stanja pripravljenosti brez zakasnitve zaradi ogrevanja. Canonove kartuše “vse v enem”, ki jih je mogoče reciklirati, ne pomenijo večje obremenitve za okolje. Kartuša vsebuje toner, valj in čistilne elemente, ki se ob menjavi kartuše nadomestijo z novimi, zato je kakovost tiskanja vedno na najvišji ravni. Zaradi enostavne menjave se zmanjša obseg vzdrževanja in skrajša čas izpada.

Značilnosti barvnih laserskih tiskalnikov i-SENSYS:

i-SENSYS LBP5360
” Tiskanje 21 barvnih in črno-belih strani na minuto, prva tiskana stran v 10 sekundah
” Ločljivost 9600×600 točk na palec
” Barvno fiksiranje na zahtevo (On-Demand Fixing)
” Samodejno dvostransko tiskanje
” Vgrajena omrežna kartica z uporabniškim vmesnikom RUI
” Podpora jezikom PCL5e, PCL6 in Canon UFR II
” 128 MB pomnilnika (razširljiv na 384 MB)
” Možnost vgradnje 20 GB trdega diska in kasete za 500 listov
” Podpora za operacijske sisteme Windows (tudi za Windows Visto), Mac in Linux

i-SENSYS LBP5100
” Tiskanje 10 barvnih in 12 črno-belih strani na minuto, prva tiskana stran v 20 sekundah
” Ločljivost 9600×600 točk na palec
” Barvno fiksiranje na zahtevo
” Samodejno dvostransko tiskanje
” Možnost vgradnje omrežne kartice z vmesnikom RUI
” Podpora za operacijske sisteme Windows (tudi za Windows Visto), Mac in Linux

i-SENSYS MF4690PL in MF4660PL
” Tiskanje, optično branje in kopiranje
” Faks Super G3 z varnostno funkcijo Department ID (MF4690PL)
” Branje in pošiljanje e-pošte ali shranjevanje v omrežno mapo ali USB-napravo (MF4690PL)
” Tiskanje s hitrostjo 20 črno-belih strani na minuto, prva stran natisnjena v 8,5 sekunde
” Ločljivost 1200×600 točk na palec
” Vgrajena omrežna kartica z uporabniškim vmesnikom RUI
” Podpora jezikom PCL5e, PCL6 in Canon UFR II LT
” Samodejno obojestransko tiskanje
” Podpora za operacijske sisteme Windows (tudi za Windows Visto), Mac in Linux

LBP5360
Barvni laserski tiskalnik LBP5360 je idealno orodje za zahtevna pisarniška okolja in delovne skupine, saj omogoča tiskanje z visoko hitrostjo 21 strani na minuto v barvah in črno-belo, napredno omrežno funkcionalnost in obojestransko tiskanje. Z dodatnim 20-gigabajtnim trdim diskom in kaseto za 500 listov je primeren za tiskalno zelo obremenjena omrežja delovnih skupin.

LBP5100
i-SENSYS LBP5100 je stilsko oblikovan barvni laserski tiskalnik visoke ločljivosti in majhnih mer, ki omogoča samodejno obojestransko tiskanje. Manjšim pisarnam ponuja visoke hitrosti tiskanja, intuitivno uporabo in povečano storilnost.

MF4690PL in MF4660PL
Večfunkcijska laserska tiskalnika i-SENSYS MF4690PL in MF4660PL sta visokokakovostni črno-beli napravi s funkcijami tiskanja, optičnega branja in kopiranja. Obema modeloma so skupne lastnosti samodejno obojestransko tiskanje, omrežna kartica in podpora okoljem PCL. i-SENSYS MF4690PL ponuja tudi možnost pošiljanja faksov. Tehnologija SEND omogoča neposredno pošiljanje e-pošte, shranjevanje v omrežne mape ali na pomnilniške medije USB.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več