Tablični računalniki
06.07.2013 07:27

Deli z drugimi:

Share

Skype za iOS z neomejenimi video sporočili za nedosegljive kontakte!

Uporabnikom Applovih mobilnih naprav iPhone, iPod Touch in iPad je Skype ponudil neomejeno število kratkih video sporočil za vse njihove nedosegljive kontakte. Za koriščene nove možnosti je na mobilno napravo iOS potrebno namestiti najnovejšo različico programa, ki je dosegljiv na portalu iTunes.
Uporabniki Applovih naprav iPhone, iPod Touch in iPad so bogatejši za možnost neomejenega števila kratkih video sporočil.
Uporabniki Applovih naprav iPhone, iPod Touch in iPad so bogatejši za možnost neomejenega števila kratkih video sporočil.

Podjetje Skype je v drugi polovici junija uporabnikom njegovih storitev ponudilo na razpolago možnost pošiljanja kratkih video sporočil kontaktom, ki niso dosegljivi (http://goo.gl/fu6Po). Medtem ko imajo uporabniki namiznih in prenosnih računalnikov Windows in Mac OS X ter pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikov Android mesečno vključenih le 20 tovrstnih sporočil, to ne drži več za uporabnike Applovih mobilnih naprav. Microsoft je namreč uporabnikom mobilnih naprav podjetja iz Cupertina zagotovil neomejeno število kratkih video sporočil za vse njihove kontakte, ki niso dosegljivi.

Uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Apple lahko posamičnemu uporabniku, tako kot preostali, pošljejo do tri minute dolgo video sporočilo. Nova možnost se na mobilnih napravah podjetja iz Cupertina vključi najprej s pritiskom na gumb »Video Message« in nato še na belo piko. Ko se bo nedosegljivi uporabnik ponovno prijavil v Skype, mu bo vaše video sporočilo prikazano v obliki »kamkordeja«, s klikom nanj pa se bo sporočilo predvajalo znotraj aktivnega okna.

Prenovljena mobilna aplikacija Skype za Applove mobilne naprave iPhone, iPod Touch in iPad je dosegljiva na spletnem portalu iTunes, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/sF9lN oziroma s skeniranjem priročne QR kode. V primeru težav pa seveda lahko vedno računate na Forum Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple tablični računalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več