Tablični računalniki
01.08.2013 14:41

Deli z drugimi:

Share

Novi Google Nexus 7 porazno v prvem testu vzdržljivosti

Zanesenjaki spletnega portala Android Authority so bili nad vzdržljivostjo druge generacije Googlovega tabličnega računalnika Nexus 7 vse prej kot navdušeni. Novost računalniškega giganta je namreč povsem odpovedala že po prvem padcu na hrbtno stran ohišja.
Tablica Google Nexus 7 2 naj bi bila precej manj odporna na padce in udarce od njene predhodnice.
Tablica Google Nexus 7 2 naj bi bila precej manj odporna na padce in udarce od njene predhodnice.

Na svetovnem spletu se zadnje čase govori le še o drugi generaciji Googlovega tabličnega računalnika Nexus 7 (http://goo.gl/YbQdov), saj je ta za razred boljši od njegovega predhodnika. Ker bo novost ponujala celo možnost brezžičnega polnjenja, strokovnjaki ocenjujejo, da bo šla v prodajo kot vroče žemljice. Zaradi tega so se zanesenjaki spletnega portala Android Authority odločili, da preverijo še njeno odpornost na padce in udarce.

Zanesenjaki spletnega portala Android Authority so bili nad vzdržljivostjo druge generacije Googlovega tabličnega računalnika Nexus 7 vse prej kot navdušeni, saj je novost povsem odpovedala že po prvem padcu in to kljub temu, da je imela zgolj nekaj manjših praskic. Pri padcu iz dobrega metra na zaslon pa se je zaščitno steklo zaslona povsem uničilo. Zanesenjaki spletnega portala Android Authority so s preizkusom prišli do spoznanja, da je druga generacija tabličnega računalnika Google Nexus 7 precej bolj »krhka« od predhodnika.

Preizkus vzdržljivosti druge generacije Googlovega tabličnega računalnika Nexus 7 so zanesenjaki spletnega portala Android Authority objavili v videoposnetku, ki je dosegljiv s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/DohaNx. Čeprav omenjeni preizkus vzdržljivosti nima nikakršne »znanstvene« podlage ali veljave, nakup nove Googlove tablice vseeno odsvetujemo bolj nerodnim uporabnikom in tistim, ki tablico zaupajo tudi najmlajšim.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več