Tablični računalniki
21.09.2012 13:26
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Xperia Tablet S: Aluminjasta tablica, odporna na vodo

Novo, tanko aluminijasto ohišje in oblika, odporno na pljuske vode z vgrajenim univerzalnim daljinskim upravljalnikom s časovno varčnim programiranjem ‘Macro’.
Sony Xperia Tablet S: Aluminjasta tablica, odporna na vodo.
Sony Xperia Tablet S: Aluminjasta tablica, odporna na vodo.

Danes so v Sony Centru v Cityparku v Ljubljani predstavili tablico, na katero smo čakali, Xperia Tablet S. Blagovna znamka Xperia predstavlja mobilna doživetja, v katerih lahko uporabnik še bolj uživa in sicer z obliko, možnostjo medsebojne priključitve naprav in spletnimi storitvami. S predstavitvijo tablice pod blagovno znamko Xperia, Sony omogoča uporabnikom, da uživajo v brezhibni izkušnji neposredne priročnosti pametnega telefona Xperia in privlačnega razvedrila, ki ga nudi tablica Xperia. Že poznana uporabnikova doživetja z drugimi napravami pa še dodatno nadgrajujejo celotno uporabnost in intuitivnost.

Tablični računalnik Xperia Tablet S, ki je tanjši in lažji od originalne Sonyjeve tablice S, je izdelan iz najboljših materijalov, ki ustvarjajo čudovit izgled in omogočajo udobno ročno upravljanje v vašem domu ali na poti. Poganjata ga hiter štirijedrni procesor NVIDIA® Tegra® 3 in operacijski sistem Android 4.0.3 in ima toliko moči, kot jo potrebujete za uživanje v svojih najljubših medijih, aplikacijah in igrah.

Xperia Tablet S, odporen na pljuske vode, je izdelan za uporabo tako v vašem domu kot tudi na prostem, zato ste lahko brez skrbi, ko vam v kuhinji med preverjanjem recepta z mokrimi rokami s prstov kaplja voda. Način ‘ClearAudio+’, ki vključuje vrsto Sonyjevih tehnologij za procesiranje signala, vam omogoča, da uživate v kakovosti zvoka, ki je značilna za Sony. Z enim preprostim ukazom boste lahko poslušali zvok največje čistosti in prisotnosti s celotnim zvočnim spektrom, od globokih nizkih do čistih visokih tonov.

Univerzalni infrardeči daljinski upravljalnik je izpopolnjen z novo funkcijo ‘Macro’, ki shrani časovno varčno zaporedje ukazov za takojšnji priklic. Ukažite tablici Xperia Tablet S, da vklopi televizor, STB enoto in sistem za domače razvedrilo, da izbere vhod, nastavi glasnost in še kaj. Vse to lahko izvedete z enim samim ukazom, poleg tega pa lahko poimenujete in shranite vse do šest zaporedij “macro”.

Tablica Xperia odlično opravlja več opravil hkrati (multi-tasking). Sonyjeva edinstvena aplikacija ‘Small Apps’ vam omogoča, da opravite več – na primer, menjate kanale in nastavljate glasnost, medtem ko na spletu brskate po možnostih, ki jih nudi večerni TV program. Aplikaciji ‘Small Apps’ dodajte še svoje najljubše mini-aplikacije in naj postane vaš osebni pripomoček za opravljanje večih opravil hkrati.

Pa ne držite vse zabave samo zase: nova tablica Xperia Tablet S je narejena za to, da si jo delite z drugimi v vašem domu. Z načinom ‘Guest mode’ lahko ustvarite individualne profile za člane družine in obiskovalce. Nastavite dostop do ozadja, simbolov in aplikacij, da bo doživetje zares osebno za vsakega posameznika v skupnem gospodinjstvu.

S pomočjo invovativne tehnologije lahko uporabniki uživajo tudi v gledanju svojih osebnih slik, video vsebin in še česa na velikem zaslonu TV-ja, združljivega z DLNA. Shranite svoje fotografije in video posnetke v oblak in storitev ‘PlayMemories Online’ vam bo omogočila, da jih delite z drugimi, kadar želite in kjer želite.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več