Tiskalniki in skenerji
10.09.2014 08:11
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odkrijte skrite stroške tiskanja in ustvarite potencial za optimizacijo

Letni stroški procesiranja in tiskanja dokumentov so v povprečju precej višji, kot si to podjetja predstavljajo. Razlog za to: večini podjetij primanjkuje profesionalen in učinkovit sistem za tiskanje in upravljanje dokumentov – čeprav je to vir za pomembne potencialne prihranke.
Metoda e-CONCEPT se izvaja v treh korakih.
Metoda e-CONCEPT se izvaja v treh korakih.

Ko govorimo o tiskanju v podjetjih, je ključno vprašanje: »Koliko nas stane ena stran natisnjenega dokumenta?« Kot kažejo raziskave, lahko stroški tiskanja presežejo tudi 3 % letnih prihodko1). V času, ko vse več podjetij išče načine za zmanjšanje stroškov in povečanje učinkovitosti, Tift ponuja preizkušeno rešitev, ki lahko pomaga tudi vašemu podjetju, kot je pomagalo že večim podjetjem.

To je analiza e-CONCEPT – analiza tiskalniških naprav in stroškov produkcije dokumentov z zaključnim elaboratom.

Optimizacija temelji na pregledu obstoječega stanje, predlogu za izboljšanje in merjenju – prinaša učinkovito in merljivo znižanje stroškov s hkratno bolj učinkovito produktivnostjo.


Delež stroškov nastane zaradi takojšnjih vidnih naložb v opremo, potrošni material in storitve. Vendar pa obstajajo tudi skriti stroški na področjih, kot so upravljanje, poraba energije, ravnanje z dokumenti in podpora za telefonske linije. Ti predstavljajo do 60% skupnih stroškov tiskanja2).

Mnoga podjetja imajo težave pri ocenjevanju stroškov za upravljanje dokumentov. Pogosto se ne zavedajo natančno, katere naprave in koliko različnih naprav in sistemov je sploh nameščenih v podjetju. Pogosto podjetja ne razpolagajo s ključnimi podatki, kot so na primer stopnja izkoriščenosti, namen posameznih tiskalnih opravil, vedenje uporabnikov, obseg natisnjenih izvodov in poraba energije.

Točno tukaj nastopijo storitve podjetja TIFT z metodo e-CONEPT.- ustvarjanje preglednosti in jasnosti.

Kako to deluje? Isto kot zdravniki pregledajo svoje paciente, tudi mi podrobno preučimo vse vidike vaših dejavnosti procesiranja dokumentov.

Naša diagnoza vam daje jasno sliko o neposrednih in posrednih stroških – in trdno osnovo za delo z nami, s ciljem doseganja trajnih izboljšav na tem področju vašega poslovanja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več