Strojna oprema
12.07.2006 14:23

Deli z drugimi:

Share

Varne povezave za več hkratnih uporabnikov

Podjetje NETGEAR Inc je danes predstavilo cenovno ugodno in zanesljivo rešitev ProSafe SSL VPN Concentrator 25 SSL312, namenjeno majhnim in srednje velikim podjetjem z največ 100 uporabniki.

ProSafe SSL312 zagotavlja uporabnikom varen dostop do oddaljenega službenega omrežja z uporabo protokola Secure Sockets Layer (SSL), ne da bi morali v oddaljeni računalnik namestiti posebno odjemalsko programsko opremo.

SSL312 omogoča mobilnim uporabnikom dostop na daljavo kadarkoli in kjerkoli. Povezava, ki jo vzpostavijo z omrežjem v podjetju, je povsem varna. Tako lahko uporabniki svoj standardni spletni brskalnik uporabljajo pri pooblaščenem partnerju, doma ali celo na računalnikih na javnih mestih (kioskih). SSL312 omogoča enostaven in varen dostop do aplikacij v podjetju, na primer do elektronske pošte, pisarniških programov in aplikacij za upravljanje na daljavo ter zadovoljuje vse potrebe dostopa na daljavo, ki jih imajo mobilni uporabniki. SSL protokol, v uporabi preko omrežja VPN, zagotavlja dostop do virov v podjetju preko različnih platform, kjer SSL312 povsem transparentno potiska prenose v namizne računalnike ali prenosnike uporabnikov.

Spletni vmesnik po vsaki končani seji samodejno počisti predpomnilnik, s čimer zagotavlja zasebnost in varnost. Z orodji za natančno konfiguriranje pravilnikov, vsestransko podporo v dnevniških datotekah in diagnostiko imajo IT skrbniki popoln nadzor nad dostopom do oddaljenega omrežja.

“Nova rešitev SSL312 je še en primer, kako podjetje NETGEAR prilagaja rešitve oddaljenega dostopa potrebam majhnih in srednje velikih podjetij,” je povedal Vivek Chugh, vodja linije izdelkov v podjetju NETGEAR. “V podjetjih našega ciljnega tržnega segmenta je vse več mobilnih uporabnikov, katerim ProSafe SSL312, kot prva rešitev v družini izdelkov SSL VPN, zagotavlja večjo produktivnost. S to rešitvijo imajo uporabniki dostop do omrežja na daljavo, ki je sestavni del obstoječe omrežne infrastrukture. Neverjetna zmogljivost obdelave, preprost vmesnik in najmočnejši algoritmi šifriranja v panogi, ki omogočajo varnost podatkov, so značilnosti rešitve ProSafe SSL312 za majhna in srednje velika podjetja.”

Cenovno ugodna in vsestranska rešitev ProSafe SSL VPN Concentrator 25 SSL312, ki nima nikakršnih licenčnih omejitev, ima dvoje vrat 10/100 Ethernet in konzolna vrata za upravljanje na daljavo. SSL312, ki zagotavlja varnost podatkov s protokolom SSLv3 in TLSv1.0 s standardom AES-256, podpira do 25 hkratnih sej SSL VPN. Oddaljeni uporabniki za dostop do virov uporabljajo standardne spletne brskalnike, kot sta Microsoft Internet Explorer ali Apple Safari. Rešitev omogoča integracijo z različnimi okolji za shranjevanje podatkov, kot so na primer Microsoft Active Directory, LDAP in RADIUS, kjer se preverja pristnost uporabnikov. SSL312 se lahko uporablja v povezavi s požarnimi zidovi različnih proizvajalcev, povsem pa je uglašen z linijo usmerjevalnikov ProSafe VPN Firewall Router družbe NETGEAR.

NETGEAR ProSafe SSL VPN Concentrator 25 SSL312 ima 3-letno garancijo, pri nas pa bo na voljo v mesecu avgustu po priporočeni prodajni ceni 109.280 SIT z DDV ali 456 €.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več