Skoči na vsebino

IPB
Slika

Kako Varnostno Kopirati E-Pošto V Oblaku Na Pogon Lokalnega Računalnika V Sistemu Windows?

Objavil lewishings , 15 december 2020 · 133 views

softaken Cloud Mail Backup Software Cloud Mail Backup email backup gmail backup yahoo backup Vsem uporabnikom ki imajo ra
Kako Varnostno Kopirati E-Pošto V Oblaku Na Pogon Lokalnega Računalnika V Sistemu Windows? Račun Gmail, Yahoo, Hotmail itd. Je v današnjem svetu skoraj obvezen poštni račun, saj je potreben na vseh področjih za registracijo, za podjetja, organizacije, izpite in druge namene. Toda ali so ključne informacije v tem računu vedno zavarovane? Odgovor je preprosto ne, saj prevladujejo naraščajoči incidenti vdorov. Hekerji so zdaj pametnejši in poznajo več načinov vdora v ključne poslovne račune pošte, kot so Gmail, Yahoo, Hotmail itd., Za njihove osebne interese. V vsakem primeru, če je vaš račun Gmail, Yahoo, Hotmail itd. Vdran in so vložene ključne podrobnosti o geslu ali druge zaupne informacije in je račun zaprt, potem se počutite tako najslabše, če ne boste imeli varnostne kopije.

Varnostno kopiranje e-poštnih sporočil Gmail, Yahoo, Hotmail itd. S prilogami na lokaciji sistema je preventivni ukrep za morebitne prihodnje vdore v vaš račun. Vsem uporabnikom, ki imajo račun Gmail, Yahoo, Hotmail itd., Priporočamo redno varnostno kopiranje računov. V tem blogu nadaljujemo z metodami za varnostno kopiranje ali prenos e-poštnih sporočil Gmail, Yahoo, Hotmail itd. Na lokacijo računalniškega sistema.

Varnostno kopirajte e-pošto v Gmail, Yahoo, Hotmail itd. V računalnik s programsko opremo za varnostno kopiranje v oblaku

Softaken Gmail, Yahoo, Hotmail itd. Programska oprema za varnostno kopiranje lahko varnostno kopira račune strežnikov IMAP, vključno z Gmail, Yahoo, Hotmail itd., Na sistemsko lokacijo v več oblikah datotek, kot so PST, DOC, DOCX, EML, MSG. Pojdimo skozi celoten postopek za varnostno kopiranje e-poštnih sporočil Gmail, Yahoo, Hotmail itd. V računalnik s prilogami.
  • Prenesite poskusno različico programske opreme Softaken Cloud Mail Backup Software s spletnega mesta programske opreme in jo namestite v svoj sistem.
  • Zaženite nameščeno programsko opremo in na pozdravnem zaslonu kliknite + Dodaj možnost, da dodate račun Gmail, Yahoo, Hotmail itd. Za varnostno kopiranje.
  • Prikaže se stran z imenom Poveži se z nabiralnikom IMAP. Tu vnesite ime strežnika, ID uporabnika, geslo itd. Za svoj račun Gmail, Yahoo, Hotmail itd. In nato kliknite Dodaj.
  • Račun IMAP Server Gmail, Yahoo, Hotmail itd. Bo dodan. Za nadaljevanje kliknite Set Filter and Migrate.IMAP Server Gmail, Yahoo, Hotmail itd
  • Na naslednji strani imate različne filtre in možnosti, za katere se lahko odločite za selektivno selitev e-pošte iz dodanega računa Gmail, Yahoo, Hotmail itd. Po tem kliknite V redu sem, začni selitev.
  • Nato imate v sistemu več oblik datotek kot možnosti shranjevanja. Izberite katero koli želeno izmed njih in kliknite V redu.
  • V računalniškem sistemu navedite lokacijo ciljne poti za shranjevanje in kliknite V redu.
  • Postopek selitve se bo začel in končal zelo kmalu s sporočilom o zaključku.

Napredna programska oprema Softaken Cloud Mail Backup Software podpira skoraj vse račune strežnika IMAP za varnostno kopiranje na trdi disk sistema z več datotekami kot možnost shranjevanja. Vključuje zelo preprost uporabniški vmesnik in postopek, ki vsem uporabnikom omogoča nemoteno delo na njem. Omogoča shranjevanje podrobnosti selitve v obliki datoteke CSV na koncu postopka selitve. Podpira tudi množično selitev z možnostjo Uvozi iz CSV. Varnostno kopiranje e-poštnih sporočil Gmail, Yahoo, Hotmail itd. S prilogami je s tem izkušenim pripomočkom preprosta in cenovno ugodna naloga.

Cloud Backup omogoča enostavno upravljanje in upravljanje podatkov, zato so podatki vedno na voljo v enostavnih oblikah. Lahko prenesete izvirne podatke iz Gmailovega računa ali obnovite v drug račun. Prehod je celo enostaven, če se želite preseliti lokalno.

Povzetek

Razpravljali smo o pomenu varnostnih kopij e-poštnih sporočil Gmail, Yahoo, Hotmail itd., Pri čemer smo se sklicevali na krajo podatkov ali vdiranje v primere ter uporabnikom predlagali ročne in samodejne rešitve. Ročne rešitve zahtevajo čas, a izvedljivo, samodejna rešitev pa je enostavna in hitrejša za izvedbo.