Skoči na vsebino

IPBSlika

Pametna Rešitev Za Pretvorbo Excela V Format Datoteke Vcf

Objavil mefodi8046 , 14 januar 2021 · 185 views

Excela v format datoteke VCF
Pametna Rešitev Za Pretvorbo Excela V Format Datoteke Vcf Prevladujejo pretvorniki XLS in XLSX v VCF

"Pripomoček, ki temelji na operacijskem sistemu Windows za trgovanje z vašimi dragocenimi informacijami XLS na kartico vCard"

Dokument VCF je standardno povečanje zapisov, ki hrani podatke o stikih, kot so ime, e-poštni naslov, telefonska številka, slike itd. ... za podjetje ali posameznika. Ti dokumenti se v glavnem uporabljajo za trgovanje in vzpostavljanje stikov iz imenikov. Podpira različne e-poštne stranke, vključno z MS Outlook, MS Outlook Express, Apple Contacts, MS Outlook za Mac, Palm Desktop za Windows in Mac ter FreshBooks of the web. Omogoča dostop do adresarjev za iPod, iPhone, Blackberry in nekaj različnih oblik.

Prenesi zdaj

Prenesite brezplačno programsko opremo pretvornika Excel v VCard

Brezplačna trgovina s programom Excel v VCard Converter vam nudi prilagodljivost za pridobivanje informacij o Excelu o različnih kupcih e-pošte. Predvideva vam, da prenesete svoj okoren računalnik, da pridete do evidenc naslovov XLS, saj jih lahko dobite v osebnem računalniku Palm ali v koristni opremi. To je dragocen pripomoček tako za posamezne kot za strokovne metode.

Ključne značilnosti XLS do VCF

Preprosto dosežena selitev - Zdaj prehitro spremenite iz XLS v vCard. Aplikacija XLS premakne v VCF brez motenj. Vse informacije dokumenta XLS se pošljejo na vCard.

Ohranite strateško razdaljo od ponovitve pretvorbe - pripomoček shrani naslov za kopiranje. V njem so neprimerljive zanimive informacije. Izdelek se pri ponavljanju informacij izogiba. To pomeni, da lokacija ni vrnjena.

Varna migracija - naprava ohranja inovativnost informacij. Vsi podatki so varno shranjeni. Brez napak manjkajočih informacij in napak pri trgovanju. Vaš zapis XLS je zaščiten. Excel pošlje vCard z 0% napako.

Dobro združite z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi Windows - to je pripomoček za Windows, ki se enostavno izvaja z najnovejšimi izdajami sistema Windows, vključno s 7/8 / XP / Vista

Ustrezno z vsemi različicami MS Excel - Naprava podpira vse različice MS Excel, na primer 2002/2010/2016/2019.

Neodvisna aplikacija - je neodvisna aplikacija; deluje enostavno brez uvedbe MS XLSX.

Brezplačna preizkusna različica za namestitev - dovolili smo preizkus usposobljenosti naprave. Prenesite predstavitveno različico MS Excel v VCF, da vidite, kako poudarja ključ naprave. Če vas demo izpolni, nadaljujte z nakupovanjem aplikacije.