Skoči na vsebino

IPB
Slika

Mali Podjetnik

Objavil Grega Domanjko , 05 januar 2019 · 4 662 views

MALI PODJETNIK je paket, ki ga ponujajo naši strokovnjaki kot dodatno pomoč v obliki oblikovanja in vzpostavitve vaše spletne strani. Če boste izbrali paket MALI PODJETNIK, boste za 49.99 € prejeli spletno stran s tremi stranmi ali devetimi bloki. Vse kaj boste morali opraviti je, da izpolnite manjšo anketo in pošljete slike in besedila, ki si jih želite na vaši strani. Ko napravimo oblikovanje, skupaj z vami odpravljamo nevšečnosti dokler niste zadovljni. Nato objavimo vašo spletno stran in jo predamo vam v vzdrževanje.
49.99 € je enkraten znesek.
Dodatno je treba plačevati 9.99 € na mesec da je vaša stran aktivna.
Trenutno imamo promocijsko kodo, ki vam vzpostavi vašo spletno stran brezplačno za prvih 30 dni. Tako da se plačilo 9.99 €/mesec prične naslednji mesec, po vašem nakupu in ne takoj. Lahko pa uporabite promocijsko kodo TSPROMO1 in si zagotovite prve 3 mesece za samo 4.99 €/mesec.

MALI PODJETNIK je primeren za društva, blog, šole, obrtnike, band cover, osebna promocija, male prodajalce... vglavnem za vse tiste, ki bi radi dali svoje informacije na internet in se naredili prepoznavne.

Najpogostejša skrb je predaja spletne strani. Za vas smo imamo CENTER ZNANJA, ki vam bo odgovoril na vsa vprašanja ''kako''. Lahko nas kontaktirate na pomoc@tvojastran.si ali. Zagotavljamo vam, da se boste znašli v platformi, saj je preprosta za uporabo in preprosta za naučit. Potrebno je samo malo poguma!

Upamo da bo MALI PODJETNIK pomagal vsem tistim, ki bi za svojo spletno stran drugače plačevali vrtoglave vsote denarja.
Lepo vas pozdravljamo in vam želimo uspešno 2019!
Ekipa TvojaStran.si

Obiščite nas na:
http://www.tvojastran.si/