Skoči na vsebino

IPB
Slika

Rabljen Avtomobil?

Objavil Rok , 26 september 2011 · 8 461 views

Rabljen avtomobil, ki je okolju prijazen? Zakaj pa ne! Okolju prijazna vozila so zagotovo vse bolj popularna, ne le zaradi manjšega izpusta emisij, pač pa se hibridni avtomobili ponašajo tudi z majhno porabo, električni avtomobili, pa kot že vemo, zahtevajo le polnjenje kar preko domače vtičnice ali polnilne postaje, eno polnjenje pa je le malenkost dražje od litra goriva. Zato je tudi pričakovano, da se je povečalo zanimanje za tovrstne avtomobile. Torej, če kupujete rabljen avtomobil in si želite, da bi se ta ponašal z nizko porabo ali bi za pogon uporabljal zgolj elektriko, potem pokukajte v novo rubriko portala Elektro-Vozila, Mali oglasi. To je novo mesto na slovenskem spletu, ki omogoča nakup ali prodajo rabljenega električnega - hibridnega vozila. V malih oglasih portala Elektro-Vozila boste našli vse pomembnejše podatke o vozilu, vseeno pa preverite zgodovino vozila na zato namenjenih spletnih straneh.
Ta ekološka vozila, so zelo primerna za mesta.So majhna, varčna za enkrat pa so še precej draga.V naslednjih letih bodo pravgotovo cenejša in jih bo vedno več tudi na slovenskem trgu.Izdelava internetnih strani
  • Poročilo
Slika
FreakDizajn
dec 22 2011 20:45
@Anton se strinjam ^_^ . Ampak vseeno bo enkrat treba izbrati EKO, saj vidiš kam svet pelje. Profit = skoraj vedno neeko... Drugače pa zanimiv prispevek .Lep pozdrav!
  • Poročilo