Skoči na vsebino

IPB
Slika

Izdelava Spletnih Strani | Seo Optimizacija - B&v Group

Objavil info12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334 , in Izdelava spletnih strani 03 april 2012 · 12 480 views

izdelava spletnih strani
Izdelava Spletnih Strani | Seo Optimizacija - B&v Group Izdelava spletnih strani je več kot le samo dizajniranje, vključuje številne elemente, kot so: organizacija, marketing, dizajn po SEO pravilih, prilagoditev spletne strani brskalnikom, optimizacija..
Že sama postavitev strani vpliva na vaše pozicije v brskaniku, torej postavitev podobe, ki je prijazna tako iskalnikom, kot tudi uporabnikom.
Zaposleni v podjetju smo strokovnjaki, ki smo preko dolgoletnih izkušenj dosegli visoki nivo znanja in poznavanja internetnih možnosti in omejitev ter uporabljanja internetnih orodij.

Svojebogate izkušnje smo si pridobili poleg univerzitetnega študija tudi na dodatnih usposabljanjih v Ameriki. Izkušnje imamo na tržiščih, ki imajo tudi 50x več prebivalcev kot Slovenija in več podjetij. Ravno zato, se naše internet rešitve razlikujejo od ponudnikov v Sloveniji. B&V design ni ime podjetja, ampak blagovna znamka, katera lastnika sta 2 ameriška podjetja iz Washingtona, ki prodirata na svetovnem in ne samo evropskem prostoru in delujeta na skoraj vseh celinah (Amerika, Afrika, Azija, Evropa). Imamo zelo dober ugled in TOP pozicije v slovenskih internetnih iskalnikih. V omenjenih gigantih je zaposlenih več deset SEO strokovnjakov, programerjev, dizajnerjev, skratkavrhunska ekipa, ki se je kalila na zahtevnih ameriških univerzah.
Naše prednosti so: nižje cene, boljša kvaliteta strani in bolj usposobljen in izšolan kader.
Naš dizajn je inoviteta, predvsem smo uspešni pri optimizaciji internet strani, kar dokazujemo s svojo spletno stranjo, ki ste jo ravnokar obiskali. Vse naše strani so na vrhu Googla, kar govori o tem kako uspešni smo.
Vizije podjetja in skrbno načrtovanje spletnega marketinga:
Sledimo procesu oblikovanja spletnih strani, ki gredo v korak s spletnimi trendi in standardi. Spletno stran prav tako opremimo z marketinškimi dodatki, da bo ta na dolgi rok seveda učinkovita in predvsem uspešna za vaše podjetje.
Če želite, da je vaša izdelava strani učinkovita, morate upoštavati vse zgoraj naštete elemente.
Naša vizija je izdelati za vas lepo in učinkovito spletno stran, s katero boste povečali prodajo, prepoznavnost in ugled. Z našimi strankami želimo vzpostaviti dolgoročen, pristen odnos, saj boste le tako dobili podobo strani, ki bo ugodila vašim željam in potrebam. Tako boste pridobili komunikacijsko orodje, ki bo tržilo vaše storitve na svetovnem spletu. S tem si boste pridobili večji poslovni uspeh in preoznavnost!

LASTNIK LICENCE BLAGOVNE ZNAMKE B&V JE ENO OD NAJBOLJŠIH SEO PODJETIJ NA SVETU!Objavljena slika