Skoči na vsebino

IPB
Tema pomoči: Vaša nadzorna plošča (Moje Kontrole)


Nadzorna plošča je, kjer se nastavijo vaše osebne nastavitve. Spremenite lahko zgled foruma in kako naj deluje.

Sporočevalec
Sporočevalec je zajet v datoteki Pomoč, z naslovom "Vaš personalni sporočevalec".

Naročnine

Prikaži teme:
Poglejte teme, na katere ste naročeni in spremeniti način obveščanja za vsako temo. Lahko pa tudi odstranite obveščanje na temo.

Prikaži rubrike:
Poglejte rubrike, na katere ste naročeni in spremeniti način obveščanja za vsako rubriko. Lahko pa tudi odstranite obveščanje na rubriko.Osebni profil

Uredi profil:
Tu lahko določite svoje lastne osebne podatke, kot je vaš rojstni datum in kontaktni podatki.

Uredite osebni portal:
Lahko spremenite vašo osebno izjavo, obvestila in ostale možnosti.Uredi Podpis:
Tu lahko pregledujete in upravljate svoje podpis. Lahko uporabite BBCodo za obliko svojega podpisa (s povezavo do slike, itd) ali celo HTML, če je skrbnik to dovolil.

Uredi avatar:
Tu lahko pregledujete in upravljate svoj osebni avatar. Izberete lahko avatar iz galerije, povezave do slike (slika bo avtomatsko spremenila velikost, če bo ta presežena) ali naložite sliko iz vašega računalnika.Spremeni sliko:
Če administrator omogočilo osebne fotografije vaše uporabniške skupine, lahko naložite sliko, ki bo prikazana v vašem profilu.

Spremeni prikazan ime:
Če so imena dovoljena na forumu, lahko spremenite, kako bo ta ime pojavil.Možnosti:

Nakup naročnine:
Če obstajajo naročninski paketi na forumu, bodo ta prikazana tukaj. Izbirate lahko med naročninskimi paketi in jih kupite, ali nadgradite vašo obstoječo naročnino (odvisno od nastavite foruma).

Moje priponke:
Tu lahko pregledujete in upravljate svoje pripete datoteke.

Uredi seznam prijateljev:
Lahko odobrite prijatelja (če ste nastavili v vašem profilu, da zahtevate odobritev), lahko tudi ogledate in upravljate s svojimi obstoječimi prijatelji.Uredi prezrte uporabnike:
Lahko pregledujete, dodate ali odstranite ignorirane uporabnike.

Nastavitve za e-mail:
Obstaja več specifičnih nastavitev za e-mail, ki so na voljo.
Nastavitve zasebnosti
Skrij moj e-poštni naslov drugim članom. - S tem lahko izberete, da se ne prikaže vaš e-poštni naslov uporabnikom foruma.
Pošlji mi posodobitve, ki jih je poslal administrator. - Ta lahko želi redno pošiljati glasila uporabnikom, odkljukajte, da boste prepričani, da prejmete te informacije in posodobitve.Nastavitve foruma
Naredi kopijo odgovorov pri pošiljanju vpisane teme - Če se odločite za prejemanje obvestil novih objav, bo kopija odgovorov poslana na e-mail.
Pošlji potrditveno e-poštno sporočilo, ko prejmem novo zasebno sporočilo - Omogočanje te bo omogočilo forumu, da ti pošlje e-pošto, ko prejmete novo ZS.
Omogoči "elektronsko obvestilo"? - Omogočanje te, vas bo samodejno naročilo na vsako temo ali odgovor, ki jo bodisi vi kreirate ali vanj pišete. Z uporabo menija izberete kako želite biti obveščeni.
Nastavitve izgleda foruma:
Lahko nastavitve, kako naj se forum prikazuje in kako deluje. Lahko izberete časovni pas in različne poglede, kot je urejevalnik besedila, ki ga želite uporabiti.Spremeni svoj elektronski naslov:

Lahko spremenite svoj elektronski naslov.Spremenite geslo:

Tu lahko spremenite vašo geslo s katerim se logirate na forum.