Skoči na vsebino

IPB
Tema pomoči: Obveščanje o novih sporočilih po e-pošti


Forum vas lahko obvesti, pri vsakem novem odgovoru v temi. Mnogi uporabniki najdejo to koristno, da so na tekočem, brez potrebe po obisku foruma, da preverijo za nova sporočila.

Obstajajo trije načini, da se naročite na temo:
Kliknite na "Opcije", na vrhu teme in pojdite na "Spremljaj to temo". Na zaslonu, ko odgovarjate ali ustvarjate temo, odkljukajte "Omogoči email obveščanje novih odgovorov?".

Pri "Nastavitvah elektronskih sporočil" vašega uporabniškega kontrolnega vmesnika, odkljukajte možnost "Omogoči obveščanje elektronskih sporočil", s ten boste avtomatično naročeni na katero koli temo, kjer podate vaš odgovor.
Prosimo upoštevajte, da obstajajo štiri različne vrste obveščanj:Takojšnje oveščanje po e-pošto
Ta možnost pošlje obvestilo takoj, ko je objavljena nova tema ali odgovor, ne glede na vašo aktivnost.

Zapoznelo obveščanje po e-pošti
Ta možnost pošlje obvestilo, če niste aktivni na forumu ko je objavljena nova tema ali odgovor.

Dnevni povzetek po e-pošti
Ta možnost bo poslala dnevni povzetek novih odgovorov ali tem za tisti dan.

Tedenski povzetek po e-pošti
Ta možnost bo poslala tedenski povzetek novih odgovorov ali tem za ta teden.Lahko se naročite na vsako posamezno rubriko foruma in ko se ustvari nova tema dobite sporočilo. Da bi to omogočili, kliknite "Nastavitve foruma" v meniju na vrhu foruma, na katerega se želite naročiti in kliknite na povezavo "Obveščaj me o novostih na forumu".

Za odjavo od katerekoli rubrike ali teme na katero ste naročeni pojdite na "Vpis", oddelek "Moje Kontrole" in si tam nastavite.