Skoči na vsebino

IPB
Slika

Ai


1 odgovor na temo

#1 fant

fant

  RN forum freak

 • Members
 • 7 528 objav
 • Spol:Moški
 • Kraj:moški zadnjih vrat

Objavljeno 30 november 2019 - 14:17

Mene zanima kake poglede imate na razvoj umetne inteligence in obstoj človeške vrste. Ali je res AI bolj nevarna od atomske bombe???? Človek se v 40000 letih ni bistveno spremenil, AI pa se hitro spreminja in razvija. Kmalu se bo tudi sama razvijala a nam ne bo več jasno kako jo ustaviti in obvladati. Serverji kake danes poznamo kot velike hiše ali omare bodo majhni kot škatlice vžigalic raztrešeni po zemlji, v morjih in rekah ter vesolju okoli zemlje na katere bo vezana AI. 

Eni bodo rekli izklopiš iz elektrike pa stvar ne deluje več. Pa vendar ni tako, AI se bo z elektriko polnil sam kar iz zraka na način kot nam ljudem ni znan, čeprav mislimo, da primitivno pridobivanje elektrike kot ga poznamo danes je edini možni način. Baterije bodo le še v tehničnih muzejih.

Kaka bo šele razlika v inteligenci med človekom katera deluje enako kot 40000 let nazaj in stroju kateri se bo sam razvijal in dopolnjeval??? Pomislite tudi na AI fotoaparate. Ali imate tako dober spomin kot tej aparati???? Ali imate tako izostren vid na bližino in daljavo?????A tej aparati bodo še boljši kot oči te umetne inteligence.

Pa super inteligentni nos katerega so izumili Angleži, voha bolje kot najboljši pes in tudi dlje.

Dajmo skupaj razmislit kaj nas čaka v prihodnosti!

 

Tale Sofia je dokaj primitiven robot, če pomislimo kaki nas čakajo v prihodnosti

 

sofia.jpg#2 Justin.Forfunky

Justin.Forfunky

  Igračar

 • Members
 • 109 objav
 • Spol:Nedoločen

Objavljeno 02 december 2019 - 13:54

Potlej bi velesila ZDA z UB (umetna brihta) nemara zmagale v vojni v Vietnamu.

Dodaj odgovor  


1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov