Kakšne novice imate raje?
Started By
Veget
, Jul 15 2004 09:06 AM
16 replies to this topic
Posted 27 September 2004 - 09:38 AM
Jz prebiram novice na prvi strani rac.novic. Tukaj pa samo kaksne novice, ki me pritegnejo po naslovu, recimo ta tronteljcek.
Ta rubrika se mi zdi cist odvec. Ker ali eni od tu kopirate novice in date na prvo stran ali pa se iz prve strani sem k opirajo. Nevem ce ima to smisel.
Ta rubrika se mi zdi cist odvec. Ker ali eni od tu kopirate novice in date na prvo stran ali pa se iz prve strani sem k opirajo. Nevem ce ima to smisel.
Posted 27 September 2004 - 10:15 AM
V glavnem gre vam naživce kup postov folka (vemo kdo ane
), ki limajo novice gor vsak dan in jih je na tone..
Meni osebno je vseeno za vir novic, še manj za to ali so pejstani ali pa jih priredijo.. Dejansko mi paše, če je to tukaj, kot pa da moram sam po 10 - 15 strani pregledat, da najdem vse to na kupu..
nekateri nimamo časa browsat interneta za novice.. in tale rubrika prav paše.. :ok: Vemo pa tudi na komu po večini sloni..

Meni osebno je vseeno za vir novic, še manj za to ali so pejstani ali pa jih priredijo.. Dejansko mi paše, če je to tukaj, kot pa da moram sam po 10 - 15 strani pregledat, da najdem vse to na kupu..
nekateri nimamo časa browsat interneta za novice.. in tale rubrika prav paše.. :ok: Vemo pa tudi na komu po večini sloni..

Posted 02 October 2004 - 01:42 AM
V glavnem gre vam naživce kup postov folka (vemo kdo ane
), ki limajo novice gor vsak dan in jih je na tone..
Verjamem da vam marsikdaj kopirane novice gredo na zivce,a se meni zdi brezveze pisati novico z mojimi besedami, ce je to ze nekdo drug naredil!
Ponavadi v 'mojih' prispevkih oddebeljeno povdarim bistvo clanka, tako da vam ni treba ravno vsega prebirat!
Kot novost, pa bom v bodoce poskusal dolocene pojme razlozit oz. podat povezavo do razlage pojma (povecini bodo angleske)! Tako se bomo skupaj naucili kaj novega, ali pa le obnovili znanje! No....bodite pozorni na povezave 'Več...', kjer lahko izveste tudi marsikaj zanimivega, kar v samem clanku ni napisano, pa se je meni zdelo pametno dodati!!
Seveda je vase sodelovanje zazeljeno! Ce cesa slucajno ne razumete(v clankih so vcasih specificni pojmi, ki niso vsim razumljivi), pa kar korajzno z vprasanji!
Posted 17 August 2005 - 23:00 PM
meni pa to sploh nič ne moti da npr.: scarab79 prilima kakšno novičko od kje drugod ;-) Včasih so te novičke za koga nepomembne, a sam in tudi drugi si mislim, pa si jo z zanimanjem preberemo
Jaz misim da je namen foruma ta, da kakšno novo stvar na tržišču pohvalimo ali pograjamo in sem zato da se to še naprej dela

Jaz misim da je namen foruma ta, da kakšno novo stvar na tržišču pohvalimo ali pograjamo in sem zato da se to še naprej dela

Posted 21 September 2008 - 11:14 AM
jaz pa prebiram vse novice kar preko novičkarja :thumbsup:
Reply to this topic

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users