Skoči na vsebino

IPB
Slika

Povezava Hdmi - Tv W10


  • Please log in to reply
1 odgovor na temo

#1 Matej Plevnik

Matej Plevnik

    nOObie

  • Members
  • 4 objav

Objavljeno 28 oktober 2017 - 13:54

Pozdravljeni,

 

že nekaj časa se ukvarjam s problemom, ki ga ne znam rešit, niti ga niso znali na servisu. Mogoče ima kdo izmed vas rešitev.

 

Uporabljam windowse 10, rad bi povezal računalnik in TV. Ta povezava je uspešno delala, dokler sem uporabljal w7. Povezavo imam preko HDMI kabla, tudi če poskusim preko dvi kabla, je povsem enako - ne poveže. TV vedno napiše "ni signala - no signal". Tv je Philips, 49PUH4900/88. Računalnik sicer priklop še enega monitorja prepozna, tudi da je to TV. Slike in zvoka pa nikakor ne morem spraviti na TV. Grafična kartica je Intel HD Graphics 530.

 

Kar nekaj teh problemov je opisano na spletu, vendar do danes nisem našel odgovora, ki bi mi pomagal.

 

Vnaprej hvala za pomoč, Matej#2 tmarjan24

tmarjan24

    nOObie

  • Members
  • 8 objav

Objavljeno 30 oktober 2017 - 15:26

Dobro zavarovana ponudba
 
Zahteva za pomoč pri ponovnem zagonu svojih dejavnosti ali za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja. Na žalost banka zahteva pogoje, ki jih ne morete izpolniti. Pripravljeni, da vam pomaga z vašo zahtevo Allans 5.000 € do 10.000 € 000 z obrestno mero v višini 3% na leto. Večja pozornost, zahvaljujoč našemu partnerstvu z mednarodno priznanimi bančnimi institucijami in se dobro zavedamo prihodnosti zadovoljstva strank, financiramo vsakogar, ki je sposoben izpolniti svoje obveznosti. Če potrebujete denar iz drugih razlogov. Za več informacij se obrnite na nas:
tmarjan24@gmail.com
Tetičković Marjan

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov