Skoči na vsebino

IPB
Slika

Bivši In Sedanji Vegovci

gimnazija srednja šola vegova

1 odgovor na temo

#1 miciced

miciced

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 13 februar 2019 - 20:49

Kmalu bo prišel čas, ko se bom mogel vpisat v srednjo šolo in verjetno bom šel kar na vegovo gimazijo (za vič verjetno ne bom imel dovolj točk). V petek ali pa soboto bom šel na informativne, ampak rad bi slišal bolj "konkretno" mnenje o šoli in učiteljih, ker pričakujem bolj ali manj samohvalo (česar je kriva vsaka šola  :whistle2: )...  Kateri so predmeti so najtežji in kateri so se vam zdeli malo lažji? Vem, da se bom mogel v vsakem primeru učit ampak bi bil vseeno hvaležen kakšene informacije. Na splošno mi grejo vsi predmeti vredu, razen pri slovenščini "malo" šlepam. 

 

p.s: tudi mnenja tistih, ki niso (bili) na gimnazijskem programu so dobrodošla

 #2 MIHAc27

MIHAc27

    Gospod s kravato

  • Members
  • 1 045 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 14 februar 2019 - 14:55

Sem bil vegovc skoraj 20 let nazaj.... da si malo osvežim spomin sem šel malo pogledat predmetnik in... ja veliko se je spremenilo.

Jaz sem šel smer Tehnik -Programer, in takrat sta bila poklicna predmeta nekako dva, prvi: računalniški sistemi in mreže drugi pa programiranje. Potem pa ostala navlaka, slovenščine, angleščine, kemije, matematike,....

Večini je bila najtežja nemščina. Sedaj je na urniku samo za gimnazijski program. Takoj zatem pa matematika. Tudi rač. sistemi niso vsaj meni bili preveč enostavni, vsaj na začetku ko se je jemalo logična vezja.

 

Moja smer bi bila v bistvu sedanja gimnazijska. Tko bom rekel, če si 100% da bi rad še šel na fax, potem bo ok. Če ti učenje ne diši preveč pa raje izberi drugo smer torej tehnik ali elektrotehnik

Dodaj odgovor  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov