Skoči na vsebino

IPB
Slika

Ar & Vr Rešitve, Vr Trgovine, 3D Modeliranje, Animacija, Oblikovanje


Ni odgovorov

#1 3ddesignmedia

3ddesignmedia

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 05 avgust 2019 - 10:24

3D Design media ponuja rešitve s področja obogatene (AR) in navidezne (VR) resničnosti, svetu dajemo novo vsebino in obliko. Soočamo se tudi z rešitvami iz sveta 3D okolja, animacije in 3D upodabljanja. Video in fotografija nam nista tuja, združujemo pa ju z drugimi storitvami. Ukvarjamo pa se tudi z grafičnim oblikovanjem, na področju tiskovin in spletnega oblikovanja. Za vas izdelamo tudi VR Trgovino. Vedno pa poskušamo posamezna področja združevati med seboj in tako ponuditi celostno ponudbo in inovativnost za naše stranke in njihove uporabnike.


OBOGATENA RESNIČNOST
Za vas izdelamo aplikacijo na osnovi obogatene resničnosti, ki bo obogatila vaš produkt in svet vaših strank. Naj vaše stranke doživijo povsem novo uporabniško izkušnjo z obogatitvijo vaših vsebin.


=> video predstavitev:


NAVIDEZNA RESNIČNOST
Glede na vaše načrte/skice/slike pripravimo virtualno okolje skozi katerega se lahko sprehodite in si ga ogledate kako bi le-ta izgledal v resničnem svetu. Stopite v korak s prihodnostjo.

3D MODELIRANJE
Za vas izdelamo najrazličnejše 3D modele glede na vaše želje. Naj vaša 2D skica, slika ali načrt dobi pravo obliko, in s tem končno želeno podobo.

ANIMACIJA
Glede na podan scenarij vam izdelamo animacijo za vaš izdelek, storitev ali dogodek. Skupaj z vami bomo izdelali izdelek, ki bo v celoti predstavljal tisto kar želite in boste nanj ponosni.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE
Za vas kvalitetno in strokovno oblikujemo najrazličnejše grafične oblike – od celostne grafične podobe, logotipa do posameznih grafičnih oblik. Od prve pike do estetske končne grafične oblike.

VR TRGOVINE
VR Trgovina spreminja način nakupovanja, saj omogoča virtualni sprehod skozi spletno trgovino ter veliko lažji pregled nad izdelki, ki jih posamezno podjetje ponuja. Takšna trgovina ponuja popolnoma novo (poglobljeno) izkušnjo ob nakupovanju.

Spletna stran: https://vizualno-oblikovanje.si/

 

Pripete priponke

  • 3D Design Media.jpg
Dodaj odgovor  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov