Skoči na vsebino

IPB
Slika

Webtalk - Novo Socialno Omrežje, Ki Deli Prihodke Z Uporabniki

FB zaslužek socialno omrežje webtalk brezplačno linkedin posel referral kontakt prijatelji

Ni odgovorov

#1 danjeldcc

danjeldcc

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 23 december 2020 - 14:31

Nikjer še nisem zasledil te teme zato izkoriščam priliko da zadevo predstavim.

 

Omrežje je na prvi pogled podobno FB-ju ali Linkedin-u vendar ima dve bistveni razliki, ki ga delata unikatnega

  1. Svoje povabljene lahko specificirate kot "Družina" "Sodelavci" ali " Prijatelji" in tako specificirate katera skupina lahko vidi vaše posamezne objave.
  2. Glavna prednost: Za razliko od konkurence, ki služi na račun naše aktivnosti na platformi, Webtalk 50 % svojih oglaševalskih prihodkov deli s svojimi aktivnimi uporabniki. In ne samo to, porazdelijo se tudi prejete provizije iz naslova "PRO Uporabnikov", ki si ta status zakupijo. Tako lahko prejmemo 10 % provizije za vse uporabnike ki so izvedli kakršnokoli plačljivo transakcijo in to 5 ravni v globino

Tu je nekaj primerov za boljše razumevanje: 

Na platformo povabite svojo mamo, brata in sestro, ti delijo nekaj slik z zadnjega družinskega srečanja. Morda to niso tipi uporabnikov, ki kupujejo prek spleta, ampak vseeno so aktivni in pridobivajo nove kontakte.

Vaša mama povabi lastnika kozmetičnega salona, brat pa nekaj svojih sodelavcev, ki se ukvarjajo s spletno prodajo

Vodja kozmetičnega salona opazi da je na tej platformi kar nekaj članov iz okolice in se odloči, da bo objavil oglas za svoj kozmetični salon.

Bratov sodelavcev je zadolžen za prodajo v tujini in išče spletno orodje za videokonferenco, s katerim bi komuniciral s svojimi kolegi iz tujine. Opazi, da ima Webtalk takšno storitev in se odloči, da se nanjo naroči.

V obeh primerih  (zakup oglasa ali zakup naročnine) so transakcije od katerih kot oseba, ki ste te uporabnike pripeljali na platformo prejmete 10% zneska vplačila.

 

Naj ob zaključku dodam, da je platforma na voljo od oktobra 2018, na dan pisanja (dec.2020 ) pa ima že preko 5 milijonov aktivnih uporabnikov iz celega sveta. Hkrati pa uvajajo mobilno aplikacijo na osnovi katere se pričakuje tako povečanje uporabnikov kot tudi skupnega zneska oglaševalskih prihodkov.

 

Vkolikor se želite prijaviti na platformo ( seveda brez obveznosti ),

prilagam link:  https://join.webtalk.co/6906683

Dodaj odgovor  Podobne teme s ključnimi besedami: FB, zaslužek, socialno omrežje, webtalk, brezplačno, linkedin, posel, referral, kontakt, prijatelji

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov