Skoči na vsebino

IPB
Slika

Graje In Pohvale Prodajalcev Računalniške Opreme

AGT

 • Please log in to reply
Odgovorov v temi: 222

#221 Borut.Kosmina81195

Borut.Kosmina81195

  nOObie

 • Members
 • 1 objav

Objavljeno 29 julij 2014 - 13:59

no rad bi delil pozitivno in negativno izkušnjo.
 
NEgativna je bila s podjetjem AGT žal pred naročilom nisem preverjal bizi.si pa raznih forumov in se bim kot eden izmed mnogih slovencev ki se je opekel pri njih.
naročil sem kompleten računalnik v vrednosti 750€ in ga poravnal v celoti po predračunu.
po pogovoru z njimi so mi zagotovili da bodo vse komponente prispele v roku 10 dni. po približno 20 dneh konstantnega teženja sem izvlekel informacijo, da so v nemčiji prejeli vse moje komponente razen ohišja in napajalnika in da bodo prispeli v roku 5 delavnih dni nakar mi paket pošljejo. po ponovnih 10 delovnih dneh sem jih ponovno klical, da bi videl kaj se dogaja z mojim naročilom sporočili so mi da je paket pripravljen in da čakajo ker bo šel v sklopu večjega paketa v slo. za ponovnih 10 dni so mi po ponovnem teženju sporočili da je paket na poti in da bo prispel hmali v slovenijo. po ponovnih 5 dnevih ko je paket potoval iz nemčije(kar v nobenem primeru ne traja več kot 2-3 dni) sem jih ponovno klical(to je bil Petek) in dejali so mi, da so prejeli samo moje ohišje ker je bil paket v dveh delih in da drugi del še pričakujejo v ponedeljek popoldne sem jih nato ponovno klical in dejali so da je paket nekje v sloveniji vendar ni še pri njih in da bo verjetno v torek pri njih(seveda so bili vsi pogovori izpeljani z izjemno vzvišenostjo in podcenjevanjem stranke) ker sem vedel že da me samo nategujejo sem dejal, da v kolikor do srede nimajo mojih komponent bom zahteval vračilo kupnine. in seveda sreda je tudi prišla in komponent tudi ni bilo. Zahteval sem vračilo kupnine in seveda v najkrajšem možnem času. tudi tukaj je prišlo do izmikanja in prevračanja krivde nakar so bi dejali da bodo denar vrnili v 10 delavnih dnevih. To je bilo sedaj 30 dni od tedaj plačilo še vedno čakam na moje klice in emaile pa ne odpisujejo več. Seveda sem vložil izvržbo tako da sedaj čakam da se sodniške počitnice končajo, da dobim denar vrnjen.
 
ponovno opozarjam izogibajte se podjetja AGT d.o.o.
 
Po tem ko sem se opekel pri naročilu pri podjetju AGT d.o.o. sem sklenil nov računalnik sestavljati pri podjetju Chip trade d.o.o., po eno tedenskemu razpravljanju o določenih komponentah in kdaj naj bi prišle na zalogo, sem danes oddal naročilo pri Chiptradu, pa so me v roku 2 ur poklicali in me obvestili, da glede na to kar se mi je zgodilo z drugim podjetjem bodo moje naročilo naročilo naročili pred mojim plačilom in da bom vse komponente prejel v petek, ter da naj poravnam račun ko dobim denar vrnjen. 
 
Fantje so legende in podjetja ne morem pohvaliti dovolj, hitro delajo in so dosegljivi in spoštljivi do strank (v primerjavi s nekaterimi podjetji (AGT d.o.o.)), cene pa imajo prav tako zelo dobre.
Izjemno priporočam.
 


#222 Trgovina.Blink

Trgovina.Blink

  Raziskovalec

 • Members
 • 37 objav
 • Spol:Moški

Objavljeno 09 september 2014 - 21:11

Ne da delam reklamo ampak www.blinkcomp.si , na Facebooku pa lahko preberete marsikakšno mnenje https://www.facebook.com/Blinkcomp#223 Igor Kislov

Igor Kislov

  nOObie

 • Members
 • 1 objav
 • Spol:Moški

Objavljeno 25 januar 2015 - 18:52

Če dovolite, "pohvalim" chiptrade.si
Naročil sem tam trdi disk, ki stane le 37 evrov. V 5 dneh ga nisem dobil in sem se odločil, da prikličem naročilo, ker ta disk nujno rabim.

Poslal sem sporočilo:

Pozdravljeni, 
naročil sem trdi disk v soboto, kljub temu, da se piše, da je disk na zalogi, še nisem nič dobil. Rad bi preklical tole naročilo.
Hvala in lep pozdrav,
Igor
> Št. naročila: 995
> Datum naročila: 17/01/2015
> Status naročila je bil spremenjen v:
> V procesu
> Vprašanje v zvezi z naročilom, lahko posredujete z odgovorom na ta sporočilo.
-- 
LP,
Igor

Nato pa sem dobil uradni odgovor:

Gospod Igor, disk je šel prav danes popoldne na pot do vas!
Kako pa mislite kar preklicat naročilo?, saj vendar imate obligacijsko razmerje...preklic pa je možen v dveh dneh kot piše v navodilih...kaj si jih niste prebrali?
Sicer se boste nasmejali, da vam nič ne moremo, vendar je škoda da ste nas zavedli, ker imamo potem s tem samo stroške!
Pa še nekaj, kaj mislite, da imamo samo vas v delu? To je kar se tiče zaloge...
Upam, da ga boste sprejeli, ker kot sem rekel je na poti. Bom pa moral preklicati jutri na pošto, da ga vrnejo. Prednost pa imajo samo oni, kateri plačajo, vi pa to NISTE!
Če pa ne, pa bomo pač naredili kaj pametnega tudi mi proti kupcem kot ste vi! 
Lep pozdrav / With kind regards / Mit freundlichen Grüßen 
---------- dipl. ekon. 
Web administracija / CEO

Ta trgovina sodeluje v največjem slovenskem raziskovalnem projektu Spletni Trgovec Leta 2014. Zanimivo, ane? :)


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov