Skoči na vsebino

IPB
Slika

Prijave Na Dneve Industrijske Robotike (Dir2013) Odprte


Ni odgovorov

#1 leichy155

leichy155

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 18 februar 2013 - 22:45

Odprle so se prijave na tradicionalni dogodek Dnevi industrijske robotike, ki ga organiziramo študentje robotike s Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani. Letos bo potekal med 25. in 29. marcem 2013 v prostorih fakultete. Namenjen je vsem študentom in ostalim obiskovalcem, ki jih zanima robotika, saj se študentje potrudimo, da to hitro rastoče področje znanosti predstavimo na čim bolj zabaven in atraktiven način.

V ponedeljek boste lahko prisluhnili predavanjem o osnovah robotike, napredku robotike v avtomobilski industriji in dvema predstavitvama s Foruma inovacij.

V torek, sredo in četrtek se boste lahko sami preizkusili v delu z roboti na 8 različnih delavnicah. Bi se radi pomerili v metanju na koš proti robotu ali pa z njim odigrali partijo šaha? Če to ni za vas, lahko le opazujete, kako robot ustvarja svetlobne napise s pomočjo LED diod ali rezka predmet iz umetne mase. Da se boste na dogajanju odžejali, pa bo poskrbel robot natakar. Na želeno delavnico se lahko brezplačno prijavite na naši spletni strani www.dnevirobotike.si.

V petek se lahko z nami odpravite na ekskurzijo v Odelo, Gorenje in Plastiko Skaza.

Teden dni pred samim dogodkom pa bo potekalo tekmovanje RobotChallenge v načrtovanju robotskih celic v simulacijskem okolju, katerega vam bomo predstavili na uvodnem predavanju (13.3.). Na tekmovanje se je prav tako potrebno prijaviti, in sicer v ekipah po 2 tekmovalca. Predznanje ni potrebno, najboljše pare čakajo privlačne nagrade.

Smo te že prepričali, da nas obiščeš na Dnevih industrijske robotike? Zagotovo ti ne bo žal.

Pripete priponke

  • DIR.2013.logo.dokument.jpg
Dodaj odgovor  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov