Skoči na vsebino

IPB
Slika

Programerji, Pozor!


1 odgovor na temo

#1 Project Cr34

Project Cr34

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 22 september 2015 - 21:34

Zdravo.

 

Torej, na kratko…Naša ekipa ima ideje za aplikacijo(smartphone, možno tudi tablica in pc), za spletni portal in igro(smartphone, tablica, pc), vendar pa nihče izmed nas ne obvlada programiranja. Zato pišemo tukaj, saj iščemo tiste s potrebnimi znanji programiranja, ki bi se pridružili naši ekipi in bi skupaj poskrbeli, da bi lahko naši projekti zaživeli.

 

Primarno se iščete takšni, ki bi se pridružili ekipi, ker vam bi bili všeč naši projekti in načrti, ter njihov potencial, saj so finančna sredstva za projekte omejena in predvsem namenjena razvoju projektov. Testi med potencialnimi uporabniki, so nakazali, da so naši projekti zanimivi in bi lahko uspeli na trgu.

 

Zato, če so ti všeč filmi in glasba, si mnenja, da sta kača in tetris boljši igri kot Angry Birds in Candy Crusha, si inovativen in kreativen in si želiš ustvarjati, bi ti bili naši projekti najverjetneje zelo zanimivi.

 

Torej, če bi te zanimalo sodelovati pri takšnih projektih, nas kontaktiraj in nam povej, kako nam lahko in želiš pomagat ali pa vprašaj, če te kaj zanima. Naša ekipa je iz Maribora, kjer bi se tudi poiskali prostori za delo.

 

Kontakt: [email protected], lahko pa tudi z privat sporočilom ali objavo v tej temi.#2 def

def

    PedoBear

  • Members
  • 5 910 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 22 september 2015 - 22:02

Heh pa si po veliko forumih pospamal tole:P

Se mi zdi da bi mogel v financne stroske projekta tudi vsteti programerje, ker ima velika kolicina developerjev malce slabe izkusnje ali slab vtis ce kdo omeni kaksno taksno ponudbo. Tudi sam se ze zavrnil par taksnih.

Dodaj odgovor  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov