Skoči na vsebino

IPB
Slika

Edominations - Nova Spletna Igra!

spletna igra dominacija politika vojna državni konflikti ekonomija novice

Ni odgovorov

#1 skittledude8

skittledude8

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 09 september 2017 - 21:08

mask2.gif


Spoštovani državljani in državljanke, 

Negotovosti je konec. Večmesečni pogovori in pogajanja z našo nekoč prijateljsko sosedo, so se končala z nenadnim, silovitim napadom Hrvatov na našo prestolnico. Čeprav je njihov predsednik pred napadom dejal: »Roko na srce, mi se ne moremo kosati z njimi«, je skupaj s Hrvati udarilo zavezništvo dvajsetih držav, ki jih žene pohlep po našem koščku raja. 


Trden, nepopustljiv odpor slovenskih obrambnih linij, ki od samega začetka bitke niso dopuščale dvoma, kdo bo zmagovalec prvega spopada, jih je verjetno močno presenetil. Končna skupna razlika je znašala nepredstavljivih 200 milijonov enot prednosti v korist Slovenije, ki je sama naredila 2x več škode, kot vse preostale sodelujoče države skupaj – na obeh straneh. Ker pa je najboljša obramba napad, je naša pehota v protinapadu bliskovito zavzela Medjimurje, naše oklepne enote in letalstvo pa so prejele koordinate naslednje postaje: Zagreb. Hrvaška je na tleh, v navalu slovenske evforije pa drugi dan pade tudi Zagreb. Slovenija je pokorila hrvaški simbol, lakota po pustošenju pa ne potešena. 

A vojne še zdaleč ni konec... in Slovenija vas bo v prihodnjih dneh še kako potrebovala. Zato tudi tisti, ki morda še oklevate, zgrabite orožje in se nam pridružite. Pokažimo sovragu, kdo je na Kranjskem gospodar, pokažimo sovragu, da je z razdajanjem našega ozemlja konec! 

eDominations je strateška spletna igra, ki temelji na štirih modulih – političnem, vojaškem, ekonomskem in medijskem. Je simulacija resničnega sveta, ki jo krasi to, da v njej ni potrebno viseti 2 uri na dan, da bi držal korak z ostalimi. Igra je v nenehnem razvoju in ti ponuja vedno nove izzive. Jedro vsega pa je aktivna in živahna skupnost, ki poskrbi, da ti nikoli ni dolgčas. Če bi se torej rad preizkusil v virtualnem svetu, se nam pridruži. Vsak nov član bo toplo sprejet in bo deležen pomoči v hrani in orožju, pa tudi nasvetov glede igranja, sploh če skočite na temu namenjen chat: Discord(prejmete v igri)! 

SE VIDIMO NA BOJIŠČU!

 

https://www.edominat...n/register/2265

Dodaj odgovor  Podobne teme s ključnimi besedami: spletna igra, dominacija, politika, vojna, državni konflikti, ekonomija, novice

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov