Igre
05.09.2010 16:10

Deli z drugimi:

Share

Novosti o večigralskem načinu za igro Call of Duty: Black Ops

Novosti o večigralskem načinu za igro Call of Duty: Black Ops
Novosti o večigralskem načinu za igro Call of Duty: Black Ops

Čeprav je bil na prvi pogled večigralski način igre Call of Duty: Black Ops precej podoben tistemu, kar smo videli že v njegovem predhodniku, Modern Warfare 2, je Treyarch na nedavni medijski prireditvi dokazal, da temu le ne bo tako.

Pravzaprav, če smo odkriti, bi lahko rekli, da je Treyarch večigralski del franšize Call of Duty popeljal na popolnoma drug nivo. Namreč, poleg že znanih novosti so sedaj najavili tudi COP Points, prihod novega igralnega načina »Wager Match« in prvič v zgodovini franšize tudi računalniško vodene igralce oziroma t.i. »bote«. S slednjimi bomo lahko igrali v zasebnih igrah. Na voljo bodo večigralske mape, kar bo resnejšim igričarjem pripomoglo pri vadbi taktike.

COD Points ali krajše CP, bomo lahko uporabljali kot denarno enoto za odklepanje novega orožja, nagrad za zaporedne umore, ustvarjenje unikatnih tablic in podobno. CP se bo prav tako lahko uporabil pri igranju načina Wager Match. V grobem bi ga lahko opisali kot že poznani Free-for-All, kjer igričarji igrajo vsak proti vsakemu, a s precej spremembami.

Pred začetkom vsake igre bomo primorani na svoj uspeh staviti nekaj deset COD točk in če bomo ob koncu igre med najboljšimi tremi, bo naš trud poplačan. S točkami, ki so jih nase stavili slabše uvrščeni soigralci, seveda.

Wager Match bo v sebi skrival tudi štiri različne načine igranja, in sicer:

Gun Game

V začetku igre bodo igričarji imeli na razpolago samo nožek, vendar po vsakem uboju bo na voljo novo orožje. Ali pa ga bomo zamenjali s prejšnjim, v primeru, da smo žrtev uboja mi. To se bo nadaljevalo tako dolgo, dokler eden izmed igralcev ne prejme zadnjega orožja.

Sharpshooter

Gre za način igranja, kjer igričarji pričnejo igro z naključnimi orožji. Ko preteče približno 45 sekund se orožja zamenjajo in po enakem kopitu se odvija preostanek igre. Z vsakim umorom prejme igralec tudi »perk« in vedno večje število točk.

One in the Chamber

Vsak igralec ima na voljo tri življenja, pištolo z enim metkom in nož. S tem metkom moramo ubiti sovražnika, mu vzeti njegov metek in to ponavljati dokler ostalim sovražnikom ne zmanjka življenj.

Sticks and Stones

Kot je bilo prikazano že v prvem filmčku, bo v Black Ops na razpolago tudi samostrel, ki je v Sticks and Stones glavno orožje. Je precej počasno orožje, vendar je skupaj z eksplozivnimi puščicami precej smrtonosno.

Call of Duty: Black Ops prihaja na trgovinske police 9. novembra letos, za platforme Playstation 3, Xbox 360 in PC.

So vas zgoraj omenjene novosti prepričale v nakup?


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35