Igre
30.07.2011 07:58
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izšel nov dodatek igre “Fallout: New Vegas” – “Old World Blues”

Izšel nov dodatek igre "Fallout: New Vegas" - "Old World Blues"
Izšel nov dodatek igre "Fallout: New Vegas" - "Old World Blues"

Založnik Bethesda Softworks in razvijalni studio Obsidian Games sta pred časom izdala igro “Fallout: New Vegas”, za katero je pravkar izšla tretja od štirih obljubljenih ekspanzij. Ta se imenuje “Old World Blues” in v zameno za vaš denar prinaša obilo nove vsebine.

Zgodba dodatka “Old World Blues” se prične v starem, zapuščenem kinu na odprtem, kjer nam je ponujeno povabilo v raziskovalni center Big Mountain. Tam nas ob prihodu pozdravi precej nenavaden znanstvenik Dr. Klein, katerega možgani so privezani na ogrodje robota s stremi monitorji za oči in usta.

In kaj kmalu nas privedejo pred dejstvo, da so tudi naši možgani bili odstranjeni. Skupaj s srcem in hrbtenico. Dobra novica je ta, da so bili nadomeščeni z elektronskimi deli, ki so izboljšali naše sposobnosti. Seveda, naše »originalne« organe lahko prejmemo nazaj pod določenimi pogoji.

V začetku novice smo omenili tudi obilo vsebine, ki jo dodatek prinese, in verjemite – nismo lagali. Osrednji del dodatka je dolg približno štiri ure, a na voljo je tudi obilo privlačnih stranskih nalog, po katerih je Fallout serija znana. Poleg vsega bomo v roke prejeli nova orožja, s katerimi se bomo obranili pred robotskimi škorpijoni.

Fallout serija pa je bila nekdaj znana tudi po precej zanimivem humorju, ki je po prevzemu Bethesde na žalost poniknil. Vendar se z dodatkom “Old World Blues” humor zopet vrača, kar je opazno v priloženi video predstavitvi.

Za najnovejši dodatek igre “Fallout: New Vegas”, “Old World Blues”, boste morali odšteti 10 eur, do njega pa se lahko dokopljete prek trgovin Steam, PS Store in Xbox Live.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več