Igre
30.07.2011 07:58
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izšel nov dodatek igre “Fallout: New Vegas” – “Old World Blues”

Izšel nov dodatek igre "Fallout: New Vegas" - "Old World Blues"
Izšel nov dodatek igre "Fallout: New Vegas" - "Old World Blues"

Založnik Bethesda Softworks in razvijalni studio Obsidian Games sta pred časom izdala igro “Fallout: New Vegas”, za katero je pravkar izšla tretja od štirih obljubljenih ekspanzij. Ta se imenuje “Old World Blues” in v zameno za vaš denar prinaša obilo nove vsebine.

Zgodba dodatka “Old World Blues” se prične v starem, zapuščenem kinu na odprtem, kjer nam je ponujeno povabilo v raziskovalni center Big Mountain. Tam nas ob prihodu pozdravi precej nenavaden znanstvenik Dr. Klein, katerega možgani so privezani na ogrodje robota s stremi monitorji za oči in usta.

In kaj kmalu nas privedejo pred dejstvo, da so tudi naši možgani bili odstranjeni. Skupaj s srcem in hrbtenico. Dobra novica je ta, da so bili nadomeščeni z elektronskimi deli, ki so izboljšali naše sposobnosti. Seveda, naše »originalne« organe lahko prejmemo nazaj pod določenimi pogoji.

V začetku novice smo omenili tudi obilo vsebine, ki jo dodatek prinese, in verjemite – nismo lagali. Osrednji del dodatka je dolg približno štiri ure, a na voljo je tudi obilo privlačnih stranskih nalog, po katerih je Fallout serija znana. Poleg vsega bomo v roke prejeli nova orožja, s katerimi se bomo obranili pred robotskimi škorpijoni.

Fallout serija pa je bila nekdaj znana tudi po precej zanimivem humorju, ki je po prevzemu Bethesde na žalost poniknil. Vendar se z dodatkom “Old World Blues” humor zopet vrača, kar je opazno v priloženi video predstavitvi.

Za najnovejši dodatek igre “Fallout: New Vegas”, “Old World Blues”, boste morali odšteti 10 eur, do njega pa se lahko dokopljete prek trgovin Steam, PS Store in Xbox Live.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več