Igre
17.03.2020 17:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bo Cyberpunk 2077 kljub koronavirusu izšel pravočasno?

Kiberpankovski RPG avtorjev serije The Witcher velja za najtežje pričakovano igro prihodnjega leta.
Kiberpankovski RPG avtorjev serije The Witcher velja za najtežje pričakovano igro prihodnjega leta.

Po tem, ko je studio CD Projekt Red v začetku leta datum izida težko pričakovane kiberpankovščine z aprila prestavil na september, se zdaj mnogi sprašujejo, če lahko igro doleti še en zamik.

Poljski razvijalci, ki so zasloveli z RPG uspešnico The Witcher, pomirjajo in pravijo, da so se zaradi izbruha COVID-19 že pred dnevi začeli prilagajati situaciji. S tem tednom pa so nadaljnega zaprli poslovne prostore in tako kot mnoga druga podjetja pričeli z delom od doma.

17. september, ko naj bi Cyberpunk 2077 izšel za PC, PlayStation 4 in Xbox One, je razmeroma daleč stran, a avtorji so že pred meseci dejali, da jih čaka še ogromno dela. Če se situacija z novim koronavirusom v kratkem ne izboljša, je precej verjetno, da bodo CD Projekt Red izid najtežje pričakovane igre letošnjega leta primorani ponovno prestaviti. Številni igričarji so najnovejši zapis razvijalcev na družbenih omrežjih sicer sprejeli z razumevanjem in jim namenili veliko vzpodbudnih komentarjev.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,