Igre
21.03.2017 08:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super Mario je prišel na Android

Super Mario je prišel na Android
Super Mario je prišel na Android

Tokrat imamo zelo dobro novico za vse, ki ste navdušeni nad legendarno igro Super Mario in uporabljate pametni mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android. Nintendo je namreč za Android pripravil mobilno igro Super Mario Run, ki jo že lahko najdete na spletni trgovini Google Play.

Mobilna igra Super Mario Run za Android je v osnovi enaka tisti, ki je že na voljo za konkurenčni mobilni operacijski sistem iOS. Pripravljena je bila tako, da jo lahko igrate z eno samo roko, saj glavni junak teče kar sam. Skok glavnega junaka je odvisen od tega, kako se s prstom dotaknete zaslona. Na ta način boste lahko premagovali ovire in sovražnike na poti, vse dokler ne dosežete končnega cilja. Na voljo imate šest svetov in 24 stopenj, ki vključujejo vse od travnikov pa do jam. Glavni cilj je seveda reševanje princese Breskvice iz krempljev zlobnega plazilca Bowserja.

Super Mario Run za Android ponuja še možnost, da se pomerite z drugimi uporabniki, z zbiranjem kovancev pa lahko izdelate tudi svoj lasten navidezni svet. Mobilna igra Super Mario Run je na voljo za brezplačen prenos na spletnem naslovu http://bit.ly/Super-Mario-Android.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več